Funderingar kring TV-bänk…

Nu har vi funderat och funderat på hur vi ska göra med vår TV-bänk och just nu lutar det mot att det blir den gamla och så håller vi utkik efter en ny som vi tycker bättre om. Jag gillar verkligen idéerna som ni läsare har haft om att hänga upp TV-bänken på väggen och göra en enda lång tv-bänk av den väggen. Det skulle bli sååå snyggt! Men jag är orolig för att väggen inte ska klara den vikten. Min mamma har renoverat rätt mycket i sina dagar och hon var här och knackade och kände på väggen och kollade på skåpen och hon trodde inte att väggen skulle klara all vikt… Så här hade jag helst velat göra TV-bänken:

tv-bank

Lång och ”svävande”

 

diy_besta_marmorskiva_562e652988e59d3476517107 Och så hade jag velat ha marmorskiva på 🙂

Men nu lutar det mot att sälja alltihopa. Golvet är inte riktigt rakt här hemma så jag är rädd att tv-bänken alltid kommer se lite sned ut om den står på ben. Och om vi ska ha den på ben så måste vi ändå köpa nya ben för att få upp den en bit så att robotdammsugaren får nånstans att bo. Och om vi ska ha en så lång tv-bänk så att den täcker hela väggen så måste vi komma upp över två kontakter – känns svårt att åstadkomma det 🙁 Någon som har tips på hur man kan montera tunga saker på väggen?

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. Carina

    Det mesta brukar gå med molli plugg. Då sitter det som sten. Er tv bänk borde inte vara några problem att hänga på väggen. Man hänger ju upp köksskåp i köket oavsett vilken vägg man har. Och i köksskåpen är där massor av tyngd. Vi har platsbyggda vår tv bänk efter väggen . Vi valde bestå från Ikea. Dom kan man bygga hur man vill med olika delar mm. Hoppas ni hittar en lösning. Spännande att se.

    Svara
  2. Petra

    Som tidigare kommentar säger så finns det bra pluggar som fixar detta, inga problem. Vi har också bestå som en lång tv-bänk och har monterat denna både på gipsvägg och betongvägg och det går hur bra som helst, så länge man har rätt pluggar. Är man ändå rädd att det inte skall hålla så kan man sätta en regel under som den vilar på så avlastar det lite från väggen….

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här