1-års kalas hos Göteborgsmamman

Idag har Lucas, Isadora och jag varit på 1-årskalas hemma hos min finaste vän Malin 🙂 Det var lilla Emilia som fyllde år. Jag var på grymt bra humör när jag vaknade imorse och gjorde mig i ordning för kalaset direkt på morgonen istället för att vänta med det till sista sekunden som jag brukar göra. Det är ju då som det alltid blir så stressigt. Ian gjorde i ordning barnen och flätade Isadoras hår till en fin frisyr som han hade hittat på Instagram. Jag kommer visa en bild på frisyren i ett annat inlägg.

När jag var klar åkte jag till Backaplan för att se om jag kunde hitta nån söt klänning att ge till Emilia i 1-årspresent. Emilia är ju yngst av 3 och eftersom hon bara har systrar så får hon antagligen ärva mycket (tänkte jag) och därför vore det kul för Emilia att få en egen outfit 🙂 Jag hittade världens sötaste hängselshorts på Kappahl som påminde mycket om favoritoutfiten som jag hade till Isadora förra sommaren. Jag blev fullkomligt kär, men till min besvikelse kunde jag inte hitta några i Emilias storlek. Jag brukar aldrig fråga efter fler storlekar i kassan men nu blev jag så förälskad i dessa att jag var tvungen att fråga. Det fanns inga kvar på Backaplan men personalen hjälpte mig att söka upp och ringa och lägga undan ett par i Nordstan så jag åkte och hämta upp barnen för att åka en snabbis till Nordstan innan kalaset. När Malin fick se shortsen så kände jag att det var värt besväret för Malin älskade dom lika mycket som jag gjorde 🙂 Det ska bli kul att se Emilia i outfiten på Malins blogg eller Instagram sen 🙂

På kalaset hade Malin gjort jättefint som vanligt. Malin är så påhittig och fixar och donar. Jag blev så imponerad över hennes dukning för hon ser liksom potential i saker som jag aldrig skulle komma på att använda när jag dukar. Hon imponerar mig varje gång! Alla saker hon hade bakat var jättegoda. Jag är så imponerad över hur hon hinner allt och har tålamod att göra så fint.

img_6709
img_6712
img_6711
img_6710

Tack Malin för ett jättemysigt och trevligt kalas! Vi syns snart igen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här