Vem är du som läser?

Jag tror ingen av er har gått miste om hur mycket jag älskar att blogga och att kommunicera med er. Jag ställer ofta frågor till er i mina inlägg och jag lär mig massor på era svar. Jag har utvecklats väldigt mycket tack vare er 🙂 Jag hoppas att ni som läser också känner att mina blogginlägg är givande för er 🙂

Det var längesen som jag frågade er om vilka ni är och eftersom jag är väldigt nyfiken så måste jag fråga er nu 🙂

Vem är du som läser? Berätta gärna en liten snutt om er själva, ni delar så mycket ni vill 🙂 Jag har massor av frågor! Hur gammal är du? Var bor du? Hur många barn har du och i vilka åldrar? Vill du ha fler barn? Hur länge har du läst min blogg och hur hittade du hit? Vilka inlägg gillar du mest och vad vill du att jag ska skriva mer om?

Det ska bli såååå kul att få läsa om er lite senare! Ni delar så mycket eller så lite som ni själva vill 🙂

Fotograf: www.wanderings.se

Relaterade Inlägg

24 Kommentarer

 1. Jennifer

  Jag heter Jennifer och är 24 år gammal. Bor i Uppsala med min sambo och våran 1,5-åring Mira! Vi är båda studenter men tar examen nästa år, då planerar vi dock att flytta till Dalarna, dit vi kommer ifrån och ta över hans föräldrars hus och företag (en handelsträdgård). Jag syr mycket barnkläder och älskar att hänga med min stora familj, har 7 småsyskon!

  Jag gillar att din blogg är en härlig mix av massa olika saker! Du har en bra balans mellan tänkvärda inlägg, vardagsbekännelser och samarbeten. Jag älskar att du är öppen och ärlig! Gillar även dialogen du har med dina följare bland kommentarerna. Uppskattar verkligen att du alltid ger personliga svar. Jag tror att jag hittade din blogg när du var gravid med Isadora och antar att det var genom instagram på något sätt, haha! Jag tycker inte att du behöver förändra någonting <3

  Svara
 2. Elin

  Jag är 32år. Läst din blogg sedan 2013 eller 14. Kommer inte exakt ihåg! Jag tycker det är jätte kul att läsa om Brasilien. Men tycker även om allt du resenserar och tar reda på? Mkt jag lär mig och info jag får. Jag har 3barn födda 13,15,17. Skulle vilja ha en till men det blir nog inte så då sambon inte vill och det är rätt mkt ändå med 3. Hehe. Jag är numera hemma mamma och kommer inte jobba igen förrän minsta är minst 4-5år. Skriver blogg om livet som hemma mamma. Dock har jag blogg paus just nu då vi håller på säljer vårt hus. Utarbetat, oj oj! Vi har inte hittat nytt boende än så det är psykiskt stressigt.

  Svara
 3. Sara

  Jag heter Sara och är 27 år och bor i Karlstad. Är mammaledig till min dotter Luna 11 månader. När jag inte är mammaledig jobbar jag som lärare. Tycker om yoga och musik.
  Jag tror (haha minns ej exakt) att jag hittade dig för kanske 2 år sedan när jag längtade efter att bli gravid och säkert googlade något. Sen har jag blivit kvar och du är en av de bloggar jag gillar mest. Typ Blondinbella och kenza osv har jag följt sedan start men man känner inte igen sig i de längre. I din blogg känner jag igen mig så mycket och det älskar jag. Du bjuder på dig själv och är inte rädd att skriva om känsliga ämnen. Kan du inte ha en läsarträff i sommar? ?

  Svara
 4. -Jenny-

  Jag heter Jenny och är 38 (?) år. Bor i Mölndal med min man och våra två killar födda i januari 2013 och 2105. Jobbar på SU med läkemedelsförsörjning och säljer house of lola-kläder vid sidan om. Plöjer böcker och tränar lite lagom. Älskar familjeliv och hemmahäng blandat med olika utflykter och resor. Bloggar sporadiskt om vardagen.

  Började läsa din blogg när båda var gravida 2012 och gillar blandningen av inlägg och att du är så ärlig och öppen.

  Kram ❤️

  Svara
 5. Lisa

  Jag heter Lisa och är 31 år, bor i Härnösand (Södra Norrland). Jag har två barn en pojke född 13 och en flicka född 15. Min man är ursprungligen från Zimbabwe jag tycker därför att det är spännande att läsa din blogg eftersom Jair är från Brasilien och ni spenderar långa perioder där, hur du hanterar kulturskillnader osv. Jag kan känna igen mig i dig även om Brasilien och Zimbabwe är två helt olika länder. Vi reser också så ofta vi kan till Zimbabwe men har inte lyckats stanna längre än 6 veckor i taget. Själv jobbar jag som handläggare på en statlig myndighet men älskar egentligen mest att dansa!

  Jag tycker din blogg är bra som den är! Har läst den från och till sedan 2012 då jag var gravid själv 🙂

  Svara
 6. Camilla 10 barnsmama vid 33 år

  Jag heter Camilla och är 37 år.
  Bor i Norra Dalarna i en liten by som heter Särna.
  Här finns även Sverigws högsta vattenfall Njupeskär?
  Jag har följt dig i flera år,minns inte när jag började?
  Jag har 10 barn som är födda-98,01,02,05,07,09,10,11,12,13.
  Vi har även 4 katter och en Labrador hane.
  Nu får vi vår nya valp på fredag som är en Golden retriever hane.
  Ska bli så kul☺️
  Kram?

  Svara
 7. Anke

  Jag heter Anke och är snart 32 år. Bor med min blivande man (vi planerar vårt bröllop nästa år :)) och våran 2-åriga dotter i en nybyggd villa strax utanför Jönköping. I slutet av juli ska vi bli fyra 🙂 Jag tror att vi är färdiga med barn efter 2an men säg aldrig aldrig 😉
  Som jag redan berättat tidigare så träffade jag dig “i verkligheten” när vi båda hade uppdrag på VCC Powertrain men då visste jag inte att du har en stor och härlig blogg. Jag slutade mitt uppdrag strax efter att du hade slutat och var då gravid med dottern och började läsa om olika graviditeter och förlossningar och också förlossningsskador så hittade jag reportaget om dig på nätet och hittade till din blogg och insåg att du är den Emma som jag jobbat lite med 🙂

  Jag gillar din blogg för att den alltid är ärlig – inte bara rosa flufffluff och perfekta bilder på mat och barn, utan att du även kan skriva “idag hade jag en skitdag och allt suger”. Du ger massa med bra tips om föräldraskapet och annat “vardagligt” som jag inspireras av och så är det kul att jämföra våra tjejer; hur de utvecklas osv, eftersom det skiljer bara 2 månader på dem 🙂

  Kram <3

  Svara
 8. Therese

  Jag heter Therése, fyller 33 om några dagar och bor i Norrtälje med min sambo och våra två barn födda mars 16 och maj 18. Är så nöjd med det och skulle inte orks med en graviditet till.

  Började läsa din blogg när vi var gravida med våra tjejer. Var kul att följa någon som väntade barn i samma veva som en själv?

  Svara
 9. Caroline

  Jag heter Caroline och är 35 år. Lever i en regnbågsfärgad stjärnfamilj; fru och två barn 6 och 1 år☺️ Jobbar som lärare när jag inte är ledig med minsta dottern. Gillar själv att träna men just nu tar dotterns intresse med hästar mest tid.? läser lite olika bloggar och märker att jag återkommer till dem som är verklighetsförankrade, där man får se både ups and downs, livet så som det faktiskt är och det lyckas du bra med!?

  Svara
 10. pernilla holmen

  Jag heter Pernilla o är 47 år, jag bor i Sundsvall o har två söner som är 14 0 21 år gamla. jag jobbar som hästskötare jag hör följt din blogg i ca två år, läser den varje dag, tycker att du är så öppen o ärlig om vad du tycker o känner, tycker att du skriver bra o det är roligt att följa dig o din familj,,,

  Svara
 11. Eeva

  Jag heter Eeva och är 33 år gammal. Har inga barn, men vill gärna ha det. Bor i Helsingfors, Finland med man och hund. Jag blev intresserad av din blogg främst eftersom din man är brasiliansk – det har varit kul att läsa om hur det funkar att bilda familj med någon från en annan kultur. Har själv också rest till Brasilien på semester några år sen. Tack för att du delar med dig, alltid kul att läsa!

  Svara
 12. :)

  27 år. Bor i en mindre stad i småland. Har en dotter på 11 månader och försöker ge henne ett syskon. Hittade din blogg då jag googlade på bloggar och längtade efter barn. Har följt dig sen din första graviditet.

  Svara
 13. Gittan

  Jag heter Gittan och är 30 år gammal. Jag bor tillsammans med min pojkvän och våra två barn dotter född april -13 och son född juli -15. Vi bor i hus på en mindre ort i norra delarna av Jönköpings län. Jag jobbar som lärare och har följt din blogg sen du startade den -12 då jag efter missfall längtade efter att bli gravid, minns dock inte hur jag hittade hit ?? vi planerar att starta upp bebisverkstaden senare i år ??Vi vill ha en trea men sen är det nog stop! ?

  Det jag gillar med din blogg är variationen av ämnen, vardagslivet och att du tar upp saker som få vågar prata om men de flesta känner igen sig i.

  Svara
 14. Linn

  Jag heter Linn och är 33 år. Jag bor i ett samhälle strax utanför Jönköping i ett hus tillsammans med min man och två barn. Dottern är född april-13 och sonen i maj-16.
  Jag hittade din blogg när jag var gravid med sonen. Har för mig att jag googlade efter gravidbloggar och hittade hit. Jag tycker om din blogg för du skriver om allt möjligt, man känner igen sig i vissa situationer och du verkar ärlig. Sen tycker jag även att det är kul att läsa eftersom våra barn är så jämngamla.
  Så jag hänger nog kvar här och läser ett tag till☺️

  Svara
 15. Annika

  Jag heter Annika, 49 år ?, o bor strax utanför Halmstad. Bor här i huset tillsammans med min man. Barnen är utflugna sen några år tillbaka. Har ett barnbarn och några till på g. Ujuj ?? Men såååå mysigt! Nån sa att det är livets efterrätt. Innan jag fick barnbarn så tänkte jag.. floskler! Men det är verkligen efterrätten ❤️
  Hur jag hamnade på din blogg kommer jag inte ens ihåg längre. Men har iaf läst den sen Lucas var liten. Läser typ dagligen men kommenterar för sällan ?
  Tycker om bloggen för den är livet. Inget rosa fluff. Utan här o nu med allt va det innebär.

  Svara
 16. Carina

  Hej!
  Jag heter Carina och är 38 år. Bor i Lomma. Har fem barn och en liten ängel. Mina barn är 16, 13, 8, 6, 2 och har en liten till i magen. Är i vecka 9 nu. Jag började läsa din blogg i samband med ditt missfall innan Isadora. I samma veva förlorade vi vår bebis i vecka 22. Ha det bra!!

  Svara
 17. Linda

  Bor 10 mil söder om huvudstaden med maken som är 7 år äldre än mig och våra två döttrar födda -12 och -15. Jag fyller 30 senare iår. Bor i en 70tals tegelvilla med stor sutterängtomt. Uppvuxen på bondgård med 30talet mjölkkor. Har 5 nymfkakaduor och jobbar inom industrin. Börjar dock bli dags att hitta på något nytt i arbetslivet men hur, var, vad och när det vet jag inte. Försöker träna några gånger i veckan men nu när värmen kom har vi prioriterat trädgården! Gillar att vara kreativ och älskar växter! Renoverar ofta. Hittade din blogg på minbebis. Då var du gravid med Lukas och sen har jag följt med dig när du har flyttat vidare. ?

  Svara
 18. Anna

  Jag heter Anna och är 32 år (blir 33 i sommar) och bor utanför Örebro tillsammans med sambo och vår dotter på 2,5 år och är just nu gravid med vårat andra barn.

  Jag hittade din blogg när du var gravid med I och jag var gravid med min dottern och googlade efter andra gravida att följa. Det är nu intressant att följa dina uppdateringar om barnens utveckling (speciellt I då dottern är född i början av mars samma år), men även fördjupade inlägg om Försäkringskassan och sådana inlägg, gravidinlägg (oavsett om du är gravid eller om det är ren fakta). Jag älskar även inlägg om familjelivet, träning och relationen och sådant. Jag är mindre intresserad av inlägg om outfits och vad du köpt för kläder. Överlag tycker jag att du har en toppenbra blandning av inlägg som troligtvis intresserar en stor målgrupp. 🙂

  Svara
 19. Jen

  Är 29 år, har en 3årig son. Bor i Dalarna. Läst bloggen kanske 3 år? Tycker om att läsa “äkta, vanlig familj-blogg utan att behöva se lyx och flärd (sånt man inte kan relatera till) och ni är så mysiga. Bloggen är inte fylld av samarbeten och känns inte köpt. Så skönt att se! <3

  Svara
 20. Sandra Södergren

  Sandra heter jag och är 29 år. Bor i Stockholm och har precis flyttat från lägenhet till hus. Jag har två döttrar (5 år och 1 år) och en bonusdotter (18 år).

  Jag har läst din blogg sen ca 5 år tillbaka och tycker om den framför allt för att den är så varierande. Du visar hur fantastiskt livet med barn är men också hur tufft det kan vara.

  Svara
 21. Lina

  Jag heter Lina och fyller 28 år nu i juni. Jag bor med min man A och vår gemensamma dotter Allie (2 år i juli) i en tvåvånings lägenhet/4-par-hus utanför Stockholm. På halvtid har vi även A’s son på 6 år hemma hos oss. Jag hoppas även på en till liten knodd en dag, men vi får se om jag får med mig mannen på den idén 😉

  Jag vet inte riktigt hur länge jag läst din blogg eller hur jag hittade hit, men i flera år i alla fall. Nu när jag tänker efter så började jag nog läsa den medan ni bodde i Brasilien/när Lucas var rätt liten 🙂 Jag älskar din blogg på grund av att du känns så genomärlig (och verkar väldigt trevlig). Du skildrar vardagen ur alla dess synvinklar, dokumenterar med härliga bilder och skriver ordentliga inlägg, tycker att du har väldigt bra blandning utav olika ämnen. Att du uppdaterar så ofta är såklart ett plus, även om jag ibland får svårt att hinna med att läsa ikapp 😉 Tycker det var extra kul att följa dig när du var gravid med Isadora också, eftersom att jag var gravid med Allie samtidigt. Som jag skrivit förut tycker jag även att du är en inspiration 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 22. Liselotte

  Jag kikar också in här varje dag, men du vet ju vem jag är 😉 Men kan presentera mig ändå! 2 barn, 8 (snart) och 5. Gift, bloggat sedan 2005. Arbetar inom telekombranschen, och extraknäcker som fotograf. Social, glad och brinner för ledarskap, att arbeta i och lära mig mer om min trädgård, samt min familj!

  Svara
 23. Emma

  Jag heter Emma, är 28 år och bor i Norge med min man och våra två barn som är snart 2 år och 1,5 månad gamla. Jag är mammaledig med tvåan och jobbar egentligen i Sverige… jag skulle vilja ha många barn, blir nog minst tre men kanske max fem om jag får bestämma. Älskar att vara gravid och tycker att förlossningen är en så spännande och häftig upplevelse att jag hade kunnat vara gravid jämt? (om det inte vore för att man har ett visst ansvar efteråt då. Älskar mina barn, men har inte överskott att klara HUR många som helst)
  Jag hittade till din blogg när jag var gravid första gången. Då var du gravid med Isadora och hade väl gått ut med det ganska nyss då när jag började följa dig. Sedan dess har jag varit inne och kikat här nästan varje dag! Graviditeter har alltid fascinerat mig, men det blev väl extra intressant när jag var gravid själv.
  Jag gillar att läsa om rätt mycket egentligen. Tips på saker man kan göra med barnen, barnsäkerhet, läggningstips, Brasilien var jätteroligt att läsa om (!), men också vardagsgrejer. Sedan älskar jag förstås allt som har med graviditet och förlossning att göra. Tror jag läser bloggar istället för att läsa böcker just nu – kan liksom drömma mig bort till en annan plats för några minuter och läsa om någon annans liv. Det är något avslappnande i det.

  Svara
 24. Sofie

  Sofie heter jag och fyller 30 år om ett par dagar (!) Har en son på 2 år och väntar tvillingar som kommer i juni 🙂 Jag bor med min sambo 5-10 minuter från centrala Göteborg.

  När jag inte är sjukskriven pga graviditetskomplikationer så jobbar jag som koordinator med upphandlingar och trivs superbra 🙂

  Jag tror jag hittade till din blogg när jag sökte efter Göteborgsbaserade bloggar. Jag var lite trött på alla från Stockholm och ville hitta något närmare. Jag tycker om din mix på inlägg och att du skriver ärligt och vågar skriva ner åsikter! Det är inte alla som gör. Jag tycker om att läsa om vardagspusslet med familj, jobb och träning samtidigt som det är kul att läsa om hur du får in vardagslyxen (för vardagslyx gillar jag!)

  Stor kram <3

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här