Vlogg | Otur, Bolibompa i Borås, våfflor i Vegby och pruttis

I söndags var jag och barnen på äventyr i Borås och Vegby. Jag tog inte så mycket bilder för jag hade fullt upp med att filma och här kommer vloggen 🙂 Jag ska försöka göra en vlogg i veckan, kanske två nu i sommar. Ni får gärna stötta mig genom att prenumerera på min kanal på youtube (det kostar såklart inget), gilla videon och kommentera 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Erika

    Borås kommer min man ifrån. Det är helt galet att folk jag möter kommer antingen från Borås eller jobbar på Ericsson (där han jobbar med) haha!! Vi ska till Borås på semestern sen!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här