Julkalender

Vinnare av lucka 1

Vilken rolig 1:a december det har varit! Min mobil har plingat med mail hela dagen! Ni är mååååååånga som har varit med och tävlat och tipsat superfina tips!! Tack så mycket!

Nu är dagens lucka avslutad och det är dags att utse en vinnare till första luckans fantastiska pris!

En SleepCarrier värde 1495 kr!

Jag kan säga att jag själv blir bara mer och mer övertygad om att denna grej kommer vara räddaren i vardagen (läs vardag och inte nöden – jag tror att den kommer användas varje dag)!!! Den står på min önskelista redan nu, trots att jag inte ens har någon bebis i magen än!! Hehe!!

Rätt svar på frågan är 8 reflexer! Jag är lite överraskad att det var så få som gissade på 8 och högre. Jag tycker nämligen att vi har alldeles för lite reflexer! Jag reflexsprayade Trillen förra veckan, så nu känner jag mig inte så orolig, men annars tycker jag att 8 reflexer är lite. Vagnen ska helst se ut som en julgran!! Gärna med lampor också!

Nog om det nu. Det var 2 av er som har gissat på 8 reflexer. Vinnaren den här gången är….

…. JENNY O!!!

Skicka ett mail till mig med din adress så ska jag se till att du får hem din vinst!

http://youtu.be/XW4uqbj1dLw

Missa inte morgondagens lucka! Då blir det julklappar till barnen 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.