Okategoriserade

Vilken läsarfredag!

Nu när det är semester så har statistiken här på bloggen sjunkit! Jag gissar på att det har varit fint väder hemma i Sverige och alla svenskar njuter av sommarsverige (och det gör ju mig inte mindre avundsjuk precis)! Men idag, nu på kvällen så slog ni nytt rekord igen! Idag har jag haft många Norge-läsare också! Jättekul! För det mesta brukar det vara Finland som är nummer 2 på listan, men idag var det kanonmånga norska läsare också!

Skulle vara kul att veta hur många utländska läsare jag har? Hur många som regelbundet läser min blogg men som inte bor i Sverige? Ni som är utandsvenskar eller utländska läsare, gilla gärna det här inlägget eller/och skriv en kommentar. Vore jätteintressant att veta?

DSC01514

4 Comments

 • Lena

  Jag brukar kika in på din blogg ibland , är svensk och bor i Sverige. Det är intressant att läsa din blogg och se hur livet är med ett litet barn i ett annat land. Jag har inte kommenterat förut men tänkte att jag skulle lämna en liten kommentar. Tack för en intressant och trevlig blogg:)

 • Lena

  Jo jag tänkte fråga hur det är att bo i en favela. Jag såg en dokumentär från Brasilien om arbetet med att säkra/rusta upp favelor. Dom hade lyckats mycket bra och livet hade förbättrats avsevärt för många. Det såg rätt trevligt ut. Men det fanns mycket jobb kvar. Hur är din erfarenhet? Kanske du skrivit om det tidigare. Har inte läst din blogg så länge. Kram till dig och hoppas Lucas hosta blir bra snart.

 • Hanna

  Hej Emma! Jag är just nu hemma i Sverige på lite semester, men annars följer jag din blogg från Skottland där jag bor 🙂 har följt din blogg sen du var kanske 3 månader gravid med Lucas och ser fram emot bebis nummer två för er! Tack för en bra blogg med mycket uppdateringar, följer dig stenhårt 😉 kram

 • Jenny

  Jag bor i Malaysia med min 2.5 månader gamla dotter. Kommer också från gbg så det är väldigt kul o läsa om din upplevelse om att bo utomlands med barn. . 😉 Kram på dig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.