Okategoriserade

Victor har fått ett nytt jobb!

Just det ja, jag har ju glömt att skriva att Victor har fått ett nytt jobb! Han har haft ett nytt jobb på gång sedan i våras och för två veckor sedan signerade han kontraktet! Sååå roligt! Jag är så glad för hans skull! Allt verkar toppen, chefen, kollegorna, attityden till familjelivet och jobbet i sig. Det finns till och med en lekhörna i ett av konferensrummen och då och då anordnar dom familje-AW! Jag ÄLSKAR det redan och längtar så mycket tills jag får komma och hälsa på 🙂

Victor gjorde sin första arbetsdag idag och kommer jobba imorgon också, men sen är han ledig ett par dagar. Victor hade egentligen tänkt vara föräldraledig hela oktober, så nu blir det istället att han jobbar 30% i oktober. Jag tror det kommer bli grymt, även om vi såklart kommer sakna honom när han är på jobbet. Men det blir perfekt för mig att hitta på aktiviteter dom dagarna istället för att häcka hemma 🙂

Det första Victor gjorde när han kom hem från jobbet 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.