Vlogg

Vi testar årets nya glassar!

Nu har GB glassars nya glassar kommit ut och vi var inte sena med att köpa hem och testa 🙂 Se vår video där vi testar årets nya glassar. Jag kan säga att jag blev ganska snopen när glassen som jag trodde barnen skulle gilla mest var den som var allra äckligast! Jag köpte till och med två av den, men den var inte god. Köp inte den! I årets glasskollektion fanns det tre glassar som jag fastnade ordentligt för, kanske dom bästa glassarna jag nånsin smakat 🙂

2 Comments

  • Marina

    Hej! Jag såg ett inlägg från ifjol om att du testade Mary Kays produkter mot acne. Jag har precis köpt Mary Kays produkter och är nyfiken på vad du tycker om dem?

    • Emma - På Smällen!

      Ja det stämmer! Mary Kay funkade tyvärr inte alls mot min acne. Det blev hundra gånger värre och då höll jag ut ganska länge (två månader?) innan jag gav upp. Men det är inte säkert att dom funkar dåligt på dig bara för att dom gjorde det på mig och du har väl garanti på dom? Jag fick garanti så jag kunde lämna tillbaka alla produkterna om dom inte funkade så det gjorde jag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.