Danmark

VI SKA TILL…!!!

ÄNTLIGEN FREDAG och idag bär det av mot en weekend vi sent ska glömma! Vi ska nämligen till DANMARK! Jajamensan, vi ska åka till Halloween-firande på LEGOLAND och besöka Lalandia och LEGO-house! Visste ni att det är Halloween på LEGOLAND nu? Jag hade faktiskt ingen aning om det, jag kollade av en slump och blev så pepp! Jag har inte varit på LEGOLAND sedan jag själv var liten. Mina tydligaste minnen från den resan var alla coola byggen i början av parken, flum ride och när vi vaskade guld – det tyckte jag var såååå coolt! Jag är såååå spänd på att se hur det ser ut nu och särskilt med Halloween i parken 🙂

Lucas och Isadora hade faktiskt lyxen att åka dit redan förra året, när jag var höggravid med Oliver, dom var där med min bästa kompis Veronica och hennes son Maximilian 🙂

Under helgen kommer jag förmodligen inte uppdatera på bloggen så häng med på instagram @emmatiger.se och särskilt insta stories om ni inte vill missa något 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.