Vi ska flytta ihop!

Vet ni, nu har jag något riktigt spännande att berätta som verkligen måste firas! Jag vet att det låter lite galet, men jag vill ändå tro att man vet när man träffat rätt och då är det okej att vara lite galen så länge man har barnens bästa som högsta prioritet. Jag OCH Victor har verkligen barnens bästa som VÅR högsta prioritet. Jag kan inte med ord beskriva hur lättad jag är över att träffat en man som bryr sig om mina barns känslor lika mycket som jag gör. Jag tycker det är stort av honom och jag imponeras över hur insatt han är i barnens känslor trots att han inte har egna barn ännu. Det är verkligen inte konstigt att han så snabbt blivit en naturlig del av vår familj.

Nu ska jag komma till det fantastiska, galna och underbara som vi ska göra 🙂 VI SKA FLYTTA IHOP! Ja, vi bestämde det i torsdags och det känns så rätt! Jag förstår att det låter lite galet för er som inte träffat oss tillsammans, men vi är beredda att satsa på oss och vi tror verkligen på oss. Man kanske kan fråga sig varför vi har så bråttom? Men vad vi undrar då, är varför vi ska vänta? 😉

Jag hoppas och tror att det här fantastiska och lite galna första kvartalet av år 2019 är något som jag kommer berätta om för våra barnbarn i framtiden. Om hur vi träffades på Tinder (av alla ställen) och blev handlöst förälskade i varandra och flyttade ihop efter 1,5 månad. När det är rätt så vet man bara…

Relaterade Inlägg

52 Kommentarer

 1. Elena

  Åh grattis ❤️ Jag och min man träffades på mötesplatsen och flytta ihop efter typ en månad. Min dotter var då 4månader. 7 år senare har vi 4 barn, gifta och hus så känns det rätt så är det rätt ?

  Svara
 2. Kristin

  Va kul för er!! ❤️ Och precis, VARFÖR vänta?! Jag och min man hade en första dejt hemma hos honom för 10 år sedan och bott ihop sen dess ? Det har vi aldrig ångrat ?❤️

  Svara
 3. Lisa från Skåne

  Kan bara önska lycka till. En i vår släkt träffa en kvinna efter tre veckor hade dem förlovat sig och tre månader senare gifte dem sig. Har i dag fem barn och en massa barnbarn. Har snart varit gifta i femtio år. Så kör!

  Svara
 4. Ylva

  Men så härligt för er! Såklart kan man köra om allt känns rätt! Funkar det inte, så är det ju bara att flytta isär igen. Jag är så glad för din skull, det låter verkligen som att du träffat din drömman! Njut av er bubbla ❤

  Svara
 5. S

  Jag och min man flyttade också ihop efter typ 1,5 månad för 11 år sedan. Inga barn då men man känner när det är rätt så kör ba kör ???

  Svara
 6. Sara

  Så skoj! Stort grattis. Är det rätt så känner man det och då är det ingen man måste vänta in/ på!

  Svara
 7. Martina

  Min mamma sa alltid att om det är rätt så kan det, och får det, gå fort! Kör ba kör! Jag är så sjukt nyfiken på den här killen, nästan så det är lite löjligt ?? Så glad för din skull, så välförtjänt! ♥️

  Svara
 8. Sabina

  Okej! Nu kommer jag vara glädjedödaren här! Har lite svårt att se att det bästa för barnen är att deras pappa är utbytt så snabbt! Hur kommer de känna om det skiter sig? Alla har vi väl vara galet förälskade men det är inte alltid det förblir så. (Hoppas att det blir så för er) Varför så bråttom, är väl bättre att ni väntar och det om det hållet i sig! Sen har jag svårt att se hur man kan från att ha planera för bröllop och att skaffa fler barn med en man till att typ mindre än ett år flytta ihop med en nu man? Vad säger barnens pappa om det hela?
  Stort grattis i all fall och jag hoppas verkligen för er skull att det håller 🙂

  Svara
  • Nathalie

   Men hallå där? Låt Emma vara lycklig ❤️ När jag g gick i skolan fick jag höra: har du inget snällt att säga så får du hålla det för dig själv. Tycker att det stämmer så bra i det här fallet. Viktor verkar bry sig om BARNEN OCH EMMA och finns tillgänglig. Barnens pappa verkar inte vara så närvarande. Jag tänker hellre än närvarande vuxen än någon med blodsband som kommer när han vill. Viktor verkar ju vara bra ❤️ kör hårt Emma o skit i negativa kommentarer ? Om Emma hade varit en kille hade du säkert kommenterat annorlunda ☹️

   Svara
   • Anke

    Nu var ju Sabina inte direkt negativ eller elak utan hon sa ju ändå på ett trevligt sätt vad hon tycker. Och det här ”har man inget snällt att säga ska man vara tyst” – alltså världen kan ju inte bara bestå av ja-sägare eller? Alla får väl ändå ha en egen åsikt och den behöver ju inte vara samma som alla andra. Sen ska man ju såklart framföra det på ett snällt och trevligt sätt men i detta fall tycker jag absolut att Sabina har gjort det. Själv tycker jag också att det går lite väl fort och håller lite med henne och hennes tankar, samtidigt är det ju upp till Emma och Victor och jag håller också alla tummar att det håller, inte minst för barnens skull. Men personligen hade jag nog också väntat lite längre än 1.5 månader. Men alla är i olika, så kör på och lycka till! ?

  • Emma - På Smällen!

   Jag förstår absolut din reaktion och dina argument från ett utifrån-perspektiv. Jag varken vill eller kan dela hela min och barnens situation offentligt, men JAG vet att jag gör helt rätt i denna frågan. Barnens pappa har inget att säga till om, såklart! Och sen så har ingen blivit utbytt. Barnens pappa lämnade och nu har vårt liv gått vidare, det är inte konstigare än så ?

   Svara
  • alex

   tyvärr måste jag instämma. att flytta ihop när man är i kärleksrus är inget bra och de tar bra längre tid att lära känna varandras sidor. Tycker nog att man ska ha barnens trygghet främst när det gäller sådant. Bättre å vara på den säkra sidan… sorry å vara sån glädjedödare, men tycker tyvärr att du inte sätter barnen främst i den situationen

   Svara
  • Johanna

   Jag funderar på hur barnen tar det om du och Viktor går isär snart?
   Jag är jätteglad för din skull, men det slog mig hur barnen kanske skulle känna om det inte håller?

   Jag förstår att ni är förälskade, men rent krasst känner ni inte varandra speciellt bra än?

   Svara
   • Emma - På Smällen!

    Jag förstår precis vad du menar men jag tror det skulle vara lika illa om vi gick isär nu. Barnen har redan fått en djup kontakt med honom så dom lär bli ledsna i vilket fall som helst. Jag vet inte om man kan säga att vi inte känner varandra speciellt bra, däremot har vi inte känt varandra speciellt länge. Och jag ska tillägga att jag såklart också tänker på hur barnen skulle känna det om det inte håller. Det är min största rädsla.

 9. bettan

  du gör rätt Emma.samma sak hände för mej träffade min sons pappa efter 3 dagar bodde vi i hop sen tog det tre månader så var jag gravid

  Svara
 10. Line

  Kör bara kör! ? ingen känner dina barn som du, o om man följer dig så vet man att du alltid sätter dina barn först. Alltid, i alla situationer. Det ska du inte ens behöva förklara. Alla fungerar olika och rätt för dig behöver inte vara rätt för någon annan. Men man bör alltid ta föregivet att någon gör och vill det bästa r sina barn. Assume positive attempt! Känns det rätt på alla plan för dig, så är det rätt för hela familjen! ❤️ Stort grattis och lycka till, så kul att följa!

  Svara
 11. Jacke

  Minha querida amiga, tive lagrimas de alegria ao ler seu texto. Estou muito feliz por você. Parabéns, viva o amor

  Svara
 12. Jennifer

  Grattis och lycka till!
  Jag och min sambo bodde i princip ihop från den dagen vi träffades och flyttade officiellt ihop (dvs, jag sa upp min lägenhet) ett halvår efter att vi träffades, blev även oplanerat gravida i samband med flytten. Jag har aldrig ångrat en dag tillsammans. Han är mitt livs kärlek och vår 2,5-åring är fan den bästa människan på jorden. Jag hade blivit galen på mig själv om jag hade väntat med detta <3

  Svara
 13. Kristina

  Grattis!! Kände nästan på mig att det kunde vara på G (bortsett från att ni var och handlade nya möbler till hans nya lägenhet ?). För jag antar att det blir han som flyttar till er?

  När det är rätt så känner man ju det! Och jag tycker inget verkar tyda på att detta är en blixtförälskelse som kan ta slut när som helst (även om ni såklart är nykära). Tvärtom tycker jag att er relation och även Victors och barnens relation verkar ha en stabil grund. Och utifrån allt jag läst på din blogg så råder det ingen tvekan om att barnen är prio 1 för dig. Så jag är helt säker på att en väldigt väl fungerande relation mellan Victor och barnen var en nödvändighet för att ta detta steg. Ni verkar ju ha det så underbart tillsammans, alla fyra. Åh, jag ser fram emot att fortsätta följa er ”love story”.

  Grattis igen!

  Svara
 14. Anna

  Moget o förstöra barnets liv på detta sättet

  Du har varit så desperat sen dag 1 efter en man.
  Och jättebra du mött din kärlek men seriöst flytta ihop o blanda in barn det är så smutsigt beteende.

  Dags att göra en oros anmäla för man blir ju rätt orolig hur ditt EGO är nr 1 o inte barnets känslor.
  Ush ush

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag har funderat en stund om jag ska bemöta detta eller inte. Jag kanske bara borde ignorera men eftersom jag verkligen gillat dig Pegah så vill jag ändå svara dig något. Du kommer aldrig behöva oroa dig för mina barn och socialens tid borde verkligen användas till dom barn som verkligen far illa istället.

   Svara
   • Anna

    Håller med dig att resursen borde läggas på rätt plats.
    Men det är helt sjukt förlåt men väldigt desperat sätt o blanda in barn o så.

    Men kör på det.
    Förstår inte vitsen med så bråttom bara .

    Go for it.

    Anledningen jag har ett annat namn är att jag har skyddat Id o vill du se papprerna från polisen är du välkommen!!!

    Lycka till men hoppas verkligen det håller för barnens skull.först skiljas från pappan sen en ny.
    Vet det av egen erfarenhet

  • Maggan

   Som man känner sig själv så tror man att man känner andra!

   Anna, Bättre än så går det inte att förstå din kommentar. Du har på riktigt ingen aning om ifall barnens liv har blivit bättre eller sämre av att deras mamma har släppt in kärlek i hemmet, det kan ju till och med vara så att dom har fått det bättre än tidigare. Vore inte det en underbar förändring för både barnen och Emma? Tänk att få det bättre!!

   Förstår att dina destruktiva känslor runt emmas kärlek grundar sig i att du själv inte har positiva erfarenheter i kärlek, relationer och tillit vilket såklart är jättetragiskt. Jag hoppas att du i framtiden får möjlighet uppleva en sund och trygg relation så att din tro på kärlek blir något ljusare och mindre smutsig.

   Grattis till Emma & barnen som har fått Victor i sina liv och grattis till Victor som får vara en del av era liv ❤️

   Svara
   • Anna

    Jo klart för emmas är man glad då hon styrt o man har fattat hon levt med nån som inte brytt sig om henne o så.

    Men man kan inte känna en person sååååååå kort tid o sen bo ihop där barn är inblandade. Det är så jag tänker.

    Klart hon av nån som förtjänar att gå vidare. Kärlek finns inga gränser men barn tyvärr vad du än skriver tar jag inte åt mig. För jag har 2 föräldrar som är skilda o alltid respekterat oss barn o inte blanda in dina nya partnet så fort i livet och det är jag tacksam över.

    Men som sagt Emmas val.sitt liv. O skulle det ske något så är det hennes huvudvärk o problem.

    Nu är det som det är så man får det håller länge o detta är drömmen som Emma velat ha. Sen kanske jag är sååå dum som skriver men det får stå för er.

    Jag är lite väl brutal och Emma känner inte mig men vet vem jag är då jag har mailat med henne o så!!!

    Lycka till

  • Nathalie

   Pegah: Gissar att du är från Iran. Typiskt att komma med negativa kommentarer då. Har du någonsin träffat Emma live o sett hur hon är som person? Bara för att det inte funkade för dig behöver det inte betyda att det inte funkar för Emma.
   Snälla du, soc har viktigare saker att göra en att utreda Emma o barnen. Blir det nu en orosanmälan vet vi alla att du är den som slösar våra skattepengar. Läs inte Emmas blogg om du blir provocerad. Ha en fin dag!

   Svara
   • Anma

    Haha skulle det bli soc anmälan fast ja skrev så är det inte ja . O ja kan framför soc o henne säga.

    Går du o sprider runt så är det förtal:)
    Jag har rett o skriva att man borde göra om man känner oro. Men om nån gör det kan ej ja utspelas på detta. Så gör mig en tjänst försvinn!!

    Roligaste är att ja aldrig varit i iran.
    Levt med utländska föräldrar.
    Bara brunt hår:)
    Så gå inte på det tack:)

    Enma får se vem fan hon vill.
    O jag har rätt anser barn bör inte presenteras så fort. Sen om du som ja ska också dra. Svenskar precis som du tog upp mitt. Ni svenskar byter karlar som trosor. Där fick du smaka på din egna medicin. Så blanda inte in ens länder i detta.

    Vi lever som tur i fritt land där man får ligga runt. Nan får leva det livet man blir.

    Men när barn blandas in ja då agerar jag punkt slut. Oavsett ens bästa vän. Mamma .pappa. bror. Har ej med emma o göra. Min åsikt så dra täcket över dig o tjut.

    Tänker inte slösa min tid på desperata människor.

    Allt man önskar nu Emma är att det håller o alla blir lyckliga för det är inte emma ja skulle tycka synd om!!!

    Nu lämnar jag denna sida o blogg.

 15. Skolkurator

  Efter 15år som skolkurator låter jag säkert bitter nu, men erfarenheten säger mig att barnen i fråga kanske inte alls är redo för detta. Inte heller om ”det skiter sig”. För dem är det en stor omställning att föräldrarna helt plötsligt inte bor ihop. Att någon av föräldrarna träffar en ny och sen flyttar in. Som vuxen och nykär så är det svårt att se detta. Misstänker att det var det din psykolog försökte förmedla.
  Önskar er all lycka till och hoppas givetvis att jag har fel.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Jag förstår absolut hur du ser på saken och utifrån skulle jag se på situationen på samma sätt som du gör. Jag har inte pratat med min psykolog om det men jag har läst mycket om hur man ska göra enligt psykologers rekommendationer. Jag är väldigt säker på att barnen är redo för att ta in en ny person i sitt liv, men jag tror inte att dom nånsin kommer bli redo för ”det skiter sig”. Helt ärligt tror jag inte att man nånsin blir det i livet, oavsett hur gammal man är. Jag hade inte räknat med att barnen och Victor skulle connecta så bra som dom gjorde, men nu när jag ser att dom har gjort det så är vi redan där och det spelar liksom ingen roll om han flyttar in eller inte. Han är redan en del av vår familj och vårt liv och vi alla kommer bli ledsna och besvikna om det skiter sig nu.

   Svara
  • Lin

   Jag förstår din poäng. Men det finns något väldigt oseriöst att under sin arbetstitel uttala sig om en situation som man har i princip noll insyn i.

   Svara
  • Jossan

   Usch..en skolkurator som levererat så här starka rekommendationer utan att först ha insikt i en människas verkliga liv hoppas jag inte finns i verkligheten ?

   Svara
   • Skolkurator

    Jag har inte gett en enda rekommendation. Enbart uttryckt vilken erfarenhet jag har. Emma är vuxen nog att ta egna beslut och det är hon som känner sina barn bäst. Precis som jag skrev i mitt inlägg önskar jag henne all lycka..

 16. .

  Barnens pappa lämnade de och Emma fick själv lösa de mesta så gott hon kunde. Om hon nu låter den nya flytta in och sett under den tid de gott att de fungerar varför skulle de inte göra sennare. Ibland blir de bra när de gott fort ibland inte de kan inte vi döma utfrån de vi läser på hennes blogg . Hon vet bäst själv vad som är bra och inte är bra för henne och hennes barn. Lite tragiskt hur fördomsfulla vi kan vara

  Svara
 17. Ellie

  Grattis Emma! Så härligt att han är så fin mot dig och barnen. Känns helt galet att vi inte hunnit fika och prata om allt. Hoppas vi kan göra det när jag kommer hem i från Spanien! Ibland är det bara rätt. Våga leva! Men se också till att ha koll på det juridiska och ekonomiska kring samboskap och gemensam bostad. Skriv samboavtal så att du och barnen alltid är skyddade. Du är världens bästa mamma Emma, den trygghet du ger dem kommer räcka långt i den här ”nya” situationen för dem. Det kommer gå jättebra och jag är SÅ glad för din skull! Lycka till!

  Svara
 18. Sofia

  Så härligt! Jag tycker att ni gör rätt. Om man känner ”klicket” på en gång så är det bara att våga ta steget. Vad gäller tråkiga kommentarer om en ev separation framöver så tror jag att så länge du som mamma finns kvar som en trygg förälder så ser jag inte att barnen skulle ta skada. Livet är till för att levas så GO FOR IT! Lycka till!

  Svara
 19. emelieortegren

  Fan vad härligt! Det unnar jag dig verkligen! Och visst fasen är det ok att det går fort. Man märker nog ganska snabbt hur barnens inställning är. Stort lycka till med allting! Men vi vill ha en bild på killen snart 😉

  Svara
 20. Elin

  Grattis och hoppas allt går jätte bra ?❤️
  Jag visste också direkt med min sambo för 9år sen.

  Svara
 21. Emma

  Åh grattis, så himla kul!
  Jag tror på er, känns det rätt så är det ofta det. Har flera närstående som blivit tillsammans och flyttat ihop snabbt och det har gått hur bra som helst. Allt beror ju på personerna det handlar om, inte hur andra gör. Bry dig inte om de negativa kommentarerna, de vet ingenting om er situation och hur det fungerar för just er. Jag håller alla mina tummar och tår för att ni ska bli riktigt ordentligt lyckliga – det förtjänar både du och barnen efter allt ni varit igenom ❤️

  Svara
 22. A

  Nykär är det den bästa känslan!
  Personligen så tycker jag att flytta ihop efter 2 månader med barn involverade är lite drastiskt. Just ut ett barnperspektiv då det är större risk att konflikter uppstår just när man bor ihop. För barnen är det såklart underbart med en person som älskar att leka med dem och är snäll men kanske också obegripligt att en ny manlig person flyttar in när pappan flyttat ut. För risken finns att denna förebild också kan lämna och då blir det ännu en separation. Men eftersom ni klickat så bra så kommer ni göra ert bästa. Lycka till!

  Svara
 23. Ylva

  Känner du till Victors tidigare liv? Har du kollat ”referenser”?
  Jag ställer frågan eftersom du släpper in en ny man i dina barns liv.

  Svara
 24. A

  Helt fantastiskt att man känner att det är rätt.
  Personligen hade det varit min vän hade jag varit tveksam till att man flyttar ihop så snabbt särskilt med barn involverade. Just känslomässigt för barnen. För dom kan der vara obegripligt. Tror victor är helt underbar me dom och de leker mycket ihop osv. Samtidigt så är det en manlig förebild som lämnat hemmet och på kort tid kommer det en ny vilket kan skapa blandade känslor hos ett barn. 5-6 åringar är mer analyserande än 3 åring. Men du är en intelligent kvinna och uppmärksam på dina barns känslor. önskar dig all lycka .

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack fina du ❤️ Jag förstår hur du tänker för jag hade tänkt samma sak om det gällde någon annan. Jag hade inte planerat att saker skulle gå så här snabbt men eftersom barnen mår bra av det här så valde vi att göra så ändå. Alla barn är såklart olika men jag upplever snarare att barnen, speciellt Lucas, mår väldigt bra av en manlig förebild i huset. Det kan såklart komma ett bakslag, men jag tror snarare att det dåliga för barnen uppstår om detta spricker, det är där den största risken finns, men det tror jag inte kommer hända. Jag är såklart uppmärksam på alla barnens känslor 🙂

   Svara
   • A

    Ja, en ny separation för ett barn kan vara väldigt jobbigt och rent spontant tänker jag att chansen är större om man bor ihop för det är så många andra saker man ska vara överens om än om man lever särbo. Har j ingen kontskt med barnen alls?

   • Emma - På Smällen!

    Såklart och just därför skulle jag inte flytta ihop om jag inte verkligen trodde på oss. Jag tror också som du, men då vi praktiskt taget redan bor tillsammans eftersom victors lägenhet fortfarande bara är kartonger så känns det som vi redan testat att bo tillsammans. J ska träffa barnen idag.

 25. Helén

  Åh stort grattis till er.
  Jag tycker inte det är särskilt tidigt. Jag och min sambo träffades på nätet. Men minns inte riktigt vad den hette. Vi mailade varandra ett tag (båda bodde i Malmö). till slut sa frågade jag om vi inte skulle ta en fika iaf. Den fikan varade i 6 timmar. Dagen efter åkte vi till hans föräldrars sommarstuga. 6 veckor efter vår första träff flyttade vi ihop. Och dryga 21 år senare bor vi fortfarande ihop. Minns min far var skeptiskt till att vi skulle flytta tillsammans. Men när jag förklarade alla fördelarna, plus att det var lite onödigt att betala hyra för ett boende som bara hade möbler och lite kläder i. Så höll han med. Vi har alltid fungerat ihop. trots att vi egentligen inte är särskilt lika till sättet eller samma intressen. (från början) nu har vi mer liknande intressen,
  Kan bara säga lycka till och go for it girl

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här