Okategoriserade

Vem är hon mest lik?

Jag har alltid fått höra att Lucas är precis lika lik mig som han är Jair. Lucas har mina blå ögon och mitt lena hår men han har ändå fått lite lockar från pappa 🙂 Isadorahar jag inte hört nåt om så nu är jag nyfiken. Vem tycker ni att hon är lik? Hon har inte mina blå ögon, men hennes ögon är inte bruna (ännu). Hon har mitt mjuka hår med tendens till vågigt/lockigt hår men inte alls som Lucas hade när han hade hennes längd på håret. Isadora är mörkare i hyn än vad jag är, hon kanske rentutav har pappas hy. Det får vi se när hon blir äldre 🙂 Men var kommer ansiktsdragen ifrån. Är det pappa eller mamma? Vem är hon mest lik?

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.