Okategoriserade

Vår första bloggevent del 1 – förberedelser

Vad roligt det var igår! Jag vet knappt var jag ska börja! Det här var ju vårt första event och jag har aldrig gjort något liknande förut. Jag var superexalterad hela kvällen! Tur att Thaimorsan (Siranee) är min partner, hon är liksom lugn och van vid att arrangera liknande tillställningar även om det inte har varit just för bloggare tidigare 🙂 Tänkte jag skulle berätta lite om eventet i det här inlägget och några highlights hehe 🙂

Läskigt ögonblick!!

Spänningen började redan när jag (och min mamma som skjutsade) hämtade upp Siranee och alla goodiebags. Först och främst så fick vi pussla lite med att få plats med goodiebags och kassar och lådor som vi hade med oss för bilen var egentligen redan full med grejer redan innan. När vi väl hade fått in allt så körde vi iväg bilen med bagageluckan ÖPPEN!!! Jag tyckte det lät så konstigt från bak i bilen just när vi var på väg upp på stora leden. När jag tittar bakåt så är bagageluckan öppen och jag bad till min goda stjärna att dom 3 goodiebagsen som var precis på kanten, som stod lutade inåt i bagageutrymmet inte hade vält och ramlat ut!! PANIK!! Mamma stannar bilen och jag springer ut och ser till min lycka att alla goodiebagsen står kvar..!!! Puuuuhu! Vilken jäkla tur! Tänk OM vi hade tappat 3 goodiebags!! Vi hade ju glasflaskor i dom och allt! Vi kom fram med till till Change med alla goodiebags, cupcakes och glasflaskor välbehållna!

20141031-223210-81130287.jpg

Förberdelser

Två timmar innan eventet började var jag och Siranee på plats och fixade i butiken tillsammands med Change personal. Det skulle ordnas lite grann med goodiebags, vi skulle fota, göra plats för bubbel, snittar, goodiebags, rawfood dryck, skylta med kvällens tävling, repetera upplägget med Change. Vår fotograf Louise på Lousiefoto var där och fotade förberedelserna. Tack Louise för att du var så snabb med att få färdigt alla bilderna!  Du är grymm! 🙂

20141031-224138-81698842.jpg

Under kvällen bjöd Change på bubbel och snittar och Cupcake Time i Göteborg bjöd på tjusiga BH/trosa cupcakes! Kolla in hur söta!! 🙂
20141031-224628-81988185.jpg

Ruskigt goda var dom också!!

Svensk Kombucha sponsrade med en dryck som heter just Kombucha. Den är för mig helt ny! Spännande! Det är fermenterat te med nyttig bakteriekultur som också kallas ”Exilir of life” och är mycket poppis inom rawfood och bland hälsofolket 🙂 Drycken har en detoxerande effekt och är bra vid träning 🙂

20141031-224806-82086760.jpg

Det blev en sen kväll igår så nu är jag så trött så att jag nästan somnar när jag skriver haha! Ni får läsa om resten imorgon istället! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.