Okategoriserade

Vänta barn med en brasse

Min fästman kommer från Brasilien. Vi träffades där när jag var på en genomresa mellan olika kuststäder och besökte en massa vackra stränder. Vi har bott i Sverige tillsammans sedan juni förra året.

Att vänta barn tillsammans med en brasse är helt fantastiskt! I Brasilien är det väldigt att man ger en gravid kvinna det hon vill ha om hon är sugen på att äta nåt speciellt. Det är till och med så att om en gravid kvinna knackar på din dörr i Brasilien och säger att hon är sugen på jordgubbar så måste du ge det till henne (även om du inte känner henne) annars kommer du få nåt dåligt i ögat!!! Så jag får allt jag vill ha, när jag vill ha det! Det känns helt fantastiskt!!! Men såklart så skickar jag inte iväg min kille hundra ggr till affären bara för att jag kan, jag tycker bäst om när han o jag är hemma tillsammans o myser så jag vill helst inte att han ska gå nånstans.

Min kille är dessutom väldigt barnkär o har längtat efter att vi ska skaffa barn väldigt länge, så för oss båda är detta väldigt efterlängtat o det största som har hänt i våra liv. Min kille pussar o klappar på magen så fort han får chansen, han sover till och med med en hand på min mage!!

Åhh vad vi längtar efter bebisen!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.