Okategoriserade

Våga vägra vassen!

Dags för stranden nu 🙂 Jag har fortfarande inte gått ner alla mina gravidkilon, men skitsamma! Här har ni mig i bikini! Våga vägra att bada i vassen i år!

20130711-140411.jpg

8 Comments

 • missredhead

  Hej, jag måste bara få säga att jag tycker att det är otroligt starkt av dig att våga vägra ”vassen”!! 😀
  Nu har du ju en väldigt fin kropp om man får säga så, men själv har jag gått upp en del den sista tiden och tycker det känns super jobbigt att visa min mage och mina lår! Och hur jag än äter och vad jag än gör så går jag inte ner 🙁

 • Tessan

  Åh du är sjukt snygg 😀 Bra att du inte tänker vara i vassen för vad ska du där & göra? 😉
  Måste fråga med vart du köpt bikinin? Är den bra & håller ett par sladdriga tuttar på plats tror du? 🙂

  • Emma

   Bikinin kommer från H&M. Den är toppen bra! Finns i rosa och i grått. Javisst tror jag att den håller sladdriga tuttar. Axelbanden är löstagbara så man kan välja hur man vill sätta dom, om man vill använda båda eller bara ett. Ha dom i kors, vanligt eller halsterneck. Underdelen är dock avgörande när man köper bikini tycker jag. Iaf nu efter bebis. Och den här underdelen är hur bra som helst eftersom den inte sitter åt nånstans. Istället för en hård söm längst upp så är den bred så att den trycker inte in nånstans, man får alltså ingen extra valk så som man lät får med bikinis som man knyter t.ex. Kort och gott så ör den här bikinin toppenbra! 🙂

 • Sussie

  Supersnygg bikini! Vart har du köpt den? Jag tycker du ser jättebra ut, hoppas jag också kan se ut så bara tre månader efter förlossningen:) Starkt jobbat!!

 • sara

  Oj vilken snygg kropp du har!! jag är v.38 nu så jag hoppas att min oxå blir lika fin som din sen!! tar gärna den där platta magen 😉

 • Nathalie

  Du behöver ju verkligen inte stå i vassen så snygg som du är! Själv kommer jag inte ha bikini på ett bra tag, har ganska många gravidkilon kvar att gå ner och många bristningar att bleka…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.