Okategoriserade

Vad ska vi hitta på idag?

Hela veckan har jag varit osocial och inte orkat iväg på nånting mer än att besöka förskolor. Men idag hade jag bestämt mig för att hänga med några av mina mammavänner till öppna förskolan. Vi skulle dit klockan 9 egentligen alldeles för tidigt om ni frågar oss sjusovare 🙂 Men ok då.. 🙂 Lucas somnade vid 20 men andra gången som jag skulle natta om honom så borstade jag tänderna och ville inte att Jair skulle vakna så jag tog upp honom och passade på att byta blöja, big mistake! Sen höll han mig vaken till 01.00 ungefär. Gjorde pruttljud, ropade, tjoade och försökte stå på huvudet i sängen. Jaja, tänkte jag, jag kommer vara trött imon men skitsamma! Jag gick upp 08.00 ändå och sminka mig och fixa iordning Lucas. Men nu hade dom andra mammorna fått förhinder… Vad ska jag nu hitta på? Jag kan ju inte sitta hemma och ruttna nu när jag har sminkat mig och allt…. Jag skulle kunna gå till ÖF själv, men jag är inte så förtjust i detta ÖF. Jag får väl åka en sväng till stan då 🙂

20131108-100309.jpg
Sminkad men i mjukiskläder fortfarande…

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.