Okategoriserade

Vad är det som har hänt?

Nu går tvättmaskinen på full effekt, en handspritflaska står framställd i varje rum och ungen sitter i badet… Gissa vad som hänt? Jo, vinterkräksjukan är här på besök, IGEN! Lillskrutt hade spytt ner hela sig själv och hela vagnen på dagis så det är sanering på gång här! Lagom till helgen, precis som förra gången!

(null)

Hoppas vi vuxna kan hålla oss friska denna gången, jag ska prova min mosters tips med att svälja vitpepparkorn. Hoppas det hjälper!!

(null)

2 Comments

  • Marie Alvas mamma

    Usch. Stackars Lucas. Hoppas ni klarar er. Ett tips är att ni tvättar händer med tvål och vatten. Jag fick höra av en läkare att handsprit inte biter på magsjuka utan det skulle vara nogrannt med tvål och vatten.

  • Sanna

    Tänkte precis skriva det som Marie sa ovan, handsprit hjälper inte mot virus, tvätta noga med tvål är vad som gäller 🙂 det är samma situation med tvillingarna nu, men den här gången blev de inte sjuka hemma hos mig som sist (i november)… då jag hade stukat foten dagen innan och haltade mellan tvättstuga o lägenhet i SEX TIMMAR, haha! Fy vad jobbigt och äckligt det är! Nu är det också dålig timing då de fyller år på måndag… men sånt är väl livet.
    Hoppas skrutt blir bättre snart och att ni slipper få det också! Kram <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.