Vab, Dinovember och stockholm imorgon!

Nu ligger jag i sängen och måste verkligen sova. Jag sov så sjukt dåligt igår för Isadora vaknade hela tiden och var ledsen. När morgonen kom hade varken hon eller jag sovit så jag stannade hemma med henne och Lucas idag. Jag hoppas verkligen att hon sover bättre idag och att hon inte är sjuk för imorgon ska jag till stockholm. Jag ska upp kl 4.00 på morgon ?? men det får det vara värt 🙂

Det var en ganska jobbig vabdag idag. Isadora var kinkig antagligen för att hon inte sovit och det var svårt att göra henne nöjd. Jag la henne redan kl 18 och då var hon sååååå trött stackarn!

Men vi har haft kul också, dagens höjdpunkt var när Lucas fick syn på dinosauriernas bus på toaletten! Kolla Lucas reaktion på min instastory!

En ny dinosauriekompis står inslagen i toapapper haha!

Lucas var så gullig för när han hade kikat klart på dinosauriernas mästerverk sa han:

” Nu måste vi städa allt mamma”

Och sen hjälpte han mig att rulla ihop allt toapapper! Vilken kille! Lite senare på dagen sa han att dinos är jättebra på att städa. Jag fattade inte vad han menade, än så länge har dom ju bara stökat ner. Lucas svarade:

”Dom städade bort tallriken med alla kvistarna och äggen (dinonästet igår).”

Haha! Ja just det, för det gjorde ju inte jag… haha! Men egentligen tror jag inte Lucas tror på detta. Han förstår att det är jag som är där och grejar men han vill väldigt gärna låtsas att han tror på det. Jag tror att han vill att jag ska tro att han tror för till sin mormor har han sagt ”mojmoj, det är inte på riktigt, bara på låtsas” men till mig låtsas han alltid att han tror. Det här med dinos tycker han är jättekul, så kul att han till och med frågat om dinos kommer till liv när mojmoj passar honom också. Jag har berättat för min mamma som har lovat att dinos ska hitta på bus imorgon natt också 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här