Okategoriserade

Utmaning: 8 sanningar

Jag har blivit utmannad av söta Madde som jag följer! Utmaningen är att jag ska skriva 8 sanningar om mig själv!!

Jättekul!! Jag har klurat och klurat och här kommer mina sanningar 🙂

1# Jag tror på spöken! Ja, jag är ingenjör och tror på spöken! Jag tycker det är läskigt, spännande och fascinerande på samma gång! Tänk, ingenjörsmässigt är det ju faktiskt möjligt. Energi kan aldrig försvinna, endast omvandlas! Vad händer med själen och tankar när man dör? Jo, det blir en ande/spöke eller en energi som vissa vill kalla det!

2# Jag svimmar ganska lätt… hoppas jag inte gör det under förlossningen!! Jag kan svimma när jag ställer mig upp för snabbt, när jag spänner mig eller har ont för då glömmer jag bort att andas, men ibland så svimmer jag bara för att jag ”glömmer” ta ett andetag! Jag svimmade en gång när jag tog en klunk öl för då ”missade” jag ett andetag…

3# Jag skulle gärna vilja lära mig dansa reggaeton eller magdans, men jag är blyg och är jättedålig på koordination så jag vågar inte ens prova Zumba!!!

4# Jag är inte blyg för fem öre! Jag älskar att träffa nytt folk och prata! Men jag blir nervös när jag pratar med få-ordiga människor. Då tror jag att dom granskar mig och då kan jag inte sluta prata och pratar alldeles för mycket och ofta säger jag sånt jag önskar att jag inte hade sagt! Jobbigt!!!

5# Jag var hemligt kär i Gunde Svan när jag var liten… Han var ju sååååå snygg på fångarna på fortet!! (Usch va pinsamt, jag fattar inte att jag kan erkänna det här på bloggen!!!) När jag var ännu mindre så var jag kär i Bamse och fantiserade om att jag var Bamses fru…

6# Jag avskyr Göteborg-skämt! Jag tycker dom är så dåliga och oftast fattar jag inte ens att det är ett skämt!

7# Det häftigaste jag har gjort var när jag 22 år gammal åkte till Brasilien helt själv utan att ha någonstans att bo eller känna någon! Jag åkte dit för att göra mitt ex-jobb, men det var dåliga tider pga finanskrisen så företaget hade inga möjligheter att hjälpa mig med boende eller något annat. När jag satt på planet till andra sidan jorden insåg jag plötsligt att jag hade 2 dagar på mig att skaffa ett boende i ett land med ett främmande språk där det enda ordet jag kunde var ”Te amo”…

8# Jag är livrädd för fiskmåsar! Jobbigt att jag bor på västkusten, för dom trivs ju här! Jag har blivit attackerad av en fiskmås! Den var helt galen! Den siktade mot mitt huvud och jag är helt säker på att om jag inte duckade sa hade jag fått den stora fågeln rakt i huvudet! Den här fiskmåsen hade inga ungar, den var bara knäpp! Några dagar efter att jag blivit attackerad av den och sprungit för livet så stod det i tidningen att dom hade avlivat den knäppa fiskmåsen!

Tack för utmaningen Madde!

Jag utmanar nu 5 andra söta bloggerskor:

Sandra

Josephine

Cia

Tova

Emilie

5 Comments

 • tovaback

  jo du har nog rätt där, jag menar såklart efter förlossningen 🙂 nu får man väl försöka komma ihåg att göra sina knipövningar och köra på kulor sen efteråt! åh va roligt med en utmaning! 🙂

  Svar från Emma: Ja, jag är så dålig på att göra knipövningarna men nu känner jag att jag behöver dom. Jag får bättra mig!

 • Madde-Bäbis i februari

  Hahaha Gunde Svan och Bamse…Du är för go!
  Riktigt häftigt med din resa till Brasilien..Underbart att veta vad det ledde till 😉
  Kan du inte berätta hur ni träffades? Nyfiken!
  Kram till dig

  Svar från Emma: Hehe ja Bamse och Gunde Svan 😀 Jag skäms!! Haha!! Jag är väldigt glad för att jag gjorde den där resan till Brasilien. Jag har skrivit en gång här på bloggen hur vi träffades, men det var nog innan du hittade hit. Här är iaf inlägget: http://minbebis.com/blogg/emmaemma/dag-2-min-storsta-karlek/

 • Emma

  3# Jag skulle gärna vilja lära mig dansa reggaeton eller magdans, men jag är blyg och är jättedålig på koordination så jag vågar inte ens prova Zumba!!!

  4# Jag är inte blyg för fem öre!

  Dom sa emot varann ganska mycket! ”jag är blyg” och meningen efter ”jag är inte blyg för fem öre!”. 😛

  Svar från Emma: Haha!! Jaaa det har du helt rätt i! Det jag menade var att jag är blyg för att dansa, men inte för att prata…. 😀 Hoppas det gick och förstå! Hehe!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.