Uppdelningen av barnen

Jag har sett att det var lite frågetecken kring uppdelningen av barnen och därför vill jag bara säga att jag VILL ha barnen så mycket som möjligt. Jag är nöjd med att jag får ha dom de mesta av tiden. Det enda jag är rädd för är att deras pappa går upp i rök och bara dyker upp varannan helg. Men igår hade vi ett bra samtal om det och nu känns det som att vi båda är överens. Han vill också vara med barnen och letar efter boende närmare för barnens skull.

Jag har varit tydlig med att jag vill att han träffar dom även till vardags och på dagar som är viktiga för barnen, tex deras födelsedagar. Han vill också träffa dom på vardagar, vilka dagar det blir bestämmer vi när vi vet var han ska bo.

Jag försöker göra situationen vi har så okomplicerad som möjligt för barnens skull och det känns som att Jair också är med på noterna nu.

Just nu har jag hopp om att det här kan gå relativt smärtfritt för barnen och att jag och Jair kommer ha ett bra samarbete.

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. C

  Det viktigaste är ju att ni kommer fram till den lösning som ni tycker passar barnen och er. Hoppas att lämpligt boende går att hitta i närheten och att det löser sig så du kan bo kvar i huset!

  Svara
 2. Catrin Jakobsson

  Så viktigt att ni hittar en lösning som funkar för er. Har själv separerat i sommar och att man kan samarbeta o vara överens är så viktigt för alla parters välmående. Stort lycka till! Det blir bra!

  Svara
 3. Sandra

  Hoppas allt löser sig till det bästa! En fundering jag skulle haft är ju om Jair har planer på att flytta ”hem” igen? Tänker att han är i ett land där han (såklart) har sina barn men resten av hans familj är ju väldigt långt borta och kanske även hans sociala nätverk? Hoppas verkligen inte han har sådana planer! Önskar dig allt gott 🌸

  Svara
 4. Sanna

  Vad härligt att det ser ut att lösa sig, och vad skönt att han tittar efter ett boende som är närmare för barnens skull.

  Lycka till, det kommer gå bra.

  Kram Sanna

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här