Okategoriserade

Uppdatering mat och amning

Lucas har ätit mer mat idag och försökt att amma mindre. Det rinner aldrig till mjölk av sig själv längre, men jag har märkt att det har kommit lite mjölk en gång idag när Lucas sög. Det kändes bra och dåligt på samma gång. Det var så lite så det var inget att vara glad över, men om det skyddar lite mot bakterier så är det ju bra. Jag vill sluta amma snart men jag ville ju helst fortsätta 1,5 vecka till för Lucas hälsas skull. Det var en av er läsare som skrev att mjölken kan sina på grund av stress och så är det säkert. Stress, lite sömn, ny miljö och jag har nog ätit lite mindre också….

Jag känner att Lucas behöver mig mer just nu. Det känns som han behöver den extra tryggheten som bröstet innebär så jag kommer fortsätta ge honom bröstet tills han blir trygg i den nya miljön. Även om det inte finns nån mjölk så kommer jag fortsätta om det är det han behöver. Det är lite jobbigt nu när han ska sova. Han är så varm så när han ska sova kan man inte bära på honom för då får han panik av värmen. Jag får inte ens hålla om honom i sängen när jag sover eller när jag ammar (resesängen är för varm). Men när han ska sova så är det iaf perfekt att han får suga lite och sen släpper han och vänder sig om och gosar med sin snuttefilt och somnar.

Tack ni som har kommenterat och stöttat! Det betyder jättemycket!!

One Comment

  • A

    Jag känner också att det inte ärr mycket kvar. A ammar 1 gång på dagen o 1-3 ggr på natten men känns som hon torrsuger så jag har bröstvårtorns är torra o ömma.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.