Okategoriserade

UGC Content Creator

Den sista tiden har mitt arbete som influencer / content creator gått över till att fota och filma åt företag istället för till mina egna kanaler. Det kallas UGC Content creator och står för User Generated Content. Jag tycker det är sjukt kul! Jag gör alltså små reklamfilmer och fotar produkter utan att själv göra reklam på mina kanaler, alltså rena ”skådespelarjobb”. Självklart gör jag bara sånt jag kan stå för ändå, det är ju ändå mitt nylle som är med i reklamen, haha! Men jag måste säga att detta har varit den roligaste utveckligen på länge i min bransch!

Ni som följt mig länge vet att mitt drömyrke när jag var liten var i första hand författare och i andra hand skådespelare. Nu blev jag ju typ båda två haha! Jag skriver ju här på bloggen och alla mina blogginlägg tillsammans skulle ju bli en VÄLDIGT lång bok. Haha! Dessutom filmar jag små uppdrag där jag spelar in alla möjliga videos, allt från att jag använder produkt till en liten sketch! Det är sååå roligt! Barnen är också med ibland. Sist när vi spelade in ett uppdrag från Yepstr så hade Isadora bara två repliker och blev då besviken för att det inte var mer! Haha! Hon älskar sånt här! Ni skulle se videos som hon gör när hon snor min telefon ibland, hon går i sin mammas fotspår, helt klart!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.