Okategoriserade

Tvätta bilen 

När jag var liten så älskade jag att tvätta bilen i automat. Det var så roligt och kusligt på samma gång 🙂 Vi barn fick vara själva i bilen för mamma var tvungen att gå ur för att trycka på knappen som var utanför automaten. Så är det inte på den tvättautomaten som jag brukar tvätta vår bil i. Här går det inte att gå ur bilen när man kört in den, men även om det hade gått att gå ur så hade jag ändå inte gjort det för jag tycker fortfarande att det är lika kul 🙂

När jag ska tvätta bilen så tar jag alltid med mig Lucas. Han delar samma intressen som mig, biltvättar och vulkaner haha 🙂 Det blev många ”wow” när Lucas tittade på dom stora rullarna som snurrade mot bilen med ett litet förstoringsglas ?

2 Comments

  • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Haha jag älskar att åka in i såna där :D. Jag är uppväxt utan bil, min mamma hade körkort men slutade köra när jag var 2-3 år. Jag minns sista gången hon körde. Därmed kan jag räkna på en hand hur många gånger jag upplevde sånt som barn. Nu varje gång Björn ska tvätta bilen följer jag med likt ett barn! Sonen förstår inte alls förtjusningen längre!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.