Tungt att gå till jobbet idag

Det var inte lätt på jobbet idag. Jag kände mig helt off och det märktes. Jag är normalt den där tjejen med det stora leendet som livar upp och frågar alla hur dom haft det i helgen. Idag var det tvärtom, obehaglig tystnad. Istället för att snacka en stund vid kaffemaskinen så skyndade jag mig därifrån så fort min kopp kaffe var klar. Jag undvek att prata så långt jag kunde för om någon hade frågat mig om jag hade haft en bra helg så hade jag börjat storgråta. Jag isolerade mig en stund, jobbade bort det viktigaste och sen skickade jag ett mail till chefen och frågade om det var okej om jag jobbade hemma resten av dagen. Det var såklart okej.

Just nu känns det bra att jobba och vara sysselsatt med något, det enda som känns väldigt jobbigt är att vara bland människor. Jag vill vara själv och gråta när jag behöver gråta. Jag kommer inte komma igenom detta om jag ska hålla inne mina känslor och spela “teater”. Jag vet att man får vara ledsen och att alla på jobbet kommer förstå om jag berättar, men jag kan inte berätta utan att börja gråta och det är jobbigt att gråta på jobbet.

Idag skickade jag ett meddelande till mormor på Facebook. Jag vet att hon aldrig kommer att läsa det och jag kommer aldrig få svar på mitt meddelande, men ändå tittar jag efter då och då om hon har läst det. Min lilla mommo ❤ Jag saknar henne så fruktansvärt mycket! Jag önskar att jag kunde få mer tid med henne, men samtidigt är jag oerhört tacksam för att jag fick träffa henne i fredags. Jag hann säga allt som jag behövde säga, allt det som var viktigast och hon hörde mig, hon svarade mig. Hon vet hur mycket jag älskar henne, hon vet hur mycket jag saknar henne och hon vet att hon alltid kommer fattas mig. Min lilla mommo ❤

Här är några bilder på när Isadora målade teckningen som mormor fick på sjukhuset. Mormor skulle älskat dom här bilderna 🙂 Hon skulle förmodligen blivit full i skratt när hon såg hur koncentrerad Isadora var och att vilken liten kladdmaja hon är. Mormor är nämligen precis som Lucas, hon har aldrig gillat att bli kladdig 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Conny

    Att vara ledsen och försöka att kämpa emot när tårarna vill komma. Det gör att teaterspelande blir resultatet. Det känns såklart hur jobbigt som helst. Såbra att du då kunde gå hem och jobba i stället. Jobbiga stunder måste man ju, på något sätt, ta sig igenom och hur det än går till så är det jobbigt. Känslor, tankar och smärtan finns ju där i bakgrunden hela tiden. Så vad ska man gör. Det blir teaterspelade i vissa situationer och det är kanske inte så mycket att göra åt?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här