Okategoriserade

Trött mamma

Idag går den här mamman på sparlåga. En av kollegerna på jobbet tyckte jag såg trött ut (hon sa det spontant) men jag känner mig inte så fasligt trött. Fast egentligen borde ju känna mig sjukt trött!! Jag är nämligen knappt fått sova alls inatt. Lucas vaknade vid 23 och höll igång till minst klockan 2 på natten. Vi låg jämte honom och försökte få honom att somna om, samtidigt som han hela tiden ställde sig upp i sängen och sa mamma, mamma, mamma, pappa, pappa, pappa. Tokunge!!! Vi fick gång på gång säga till honom att han skulle lägga sig ner och att han skulle sova. Ibland blev han ledsen och skrek och ibland låg han bara stilla i mörkret. Tillslut gick jag upp och gjorde en flaska välling trots att han inte hade bett om det och när han drack den kom han äntligen till ro och somnade 🙂

IMG_2343.JPG

Just nu sitter jag på bussen på väg till Mona på @lashes.by.m för att fixa mina fransar. Bussen brummar och skakar lite gott och risken är överhängande att jag somnar i skrivande stund haha!!! Snark! Zzzzzz

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.