Okategoriserade

Tji fick jag!

Efter att jag hade skrivit det sista inlägget idag så vaknade givetvis Lucas. Vaknade och skrek och skrek i 45 minuter. Jag såg på honom att han var arg för att jag inte tog upp honom. Han kastade hela tiden bort snutten, sparkade av sig täcket och skrek allt vad han orkade. Efter 45 min gav jag med mig och ammade, men när jag skulle lägga tillbaka honom i sängen så skrek han för full hals igen. Det hela slutade med att jag tog bärselen i cirka 5 min tills han hade lugnat sig och sjöng sin sovsång. När han var tillräckligt lugn men inte somnat än la jag ner honom och då sov han. Sen vaknade han 1 gång cirka en timme senare men somnade om med lite buff i rumpan och nu har han sovit 1,5 timme utan att vakna. Hoppas han sover hela natten nu!

2 Comments

  • Thaimorsan

    Typ så var Tilda ikväll och jag läste ditt inlägg nu efter att jag postade min. Samma problem å jag funderar på att låta det vara tills vi komma till Thailand. Stackars de små.

  • A

    A sov 3 timmar vaknade sen varje timma fram till 8. Jag ska kontakta Bvc idag o försöka få experthjälp. Prata med psykolog pm
    Dom kan hjälpa oss. För detta har pågått under så
    Långt tid tid nu.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.