Tips på lokaler för bröllop i Göteborgsområdet

Jag har drömt om att gifta mig på stranden ända sedan jag träffade Jair. Det var inte min dröm från början, men med Jair kändes det rätt eftersom stranden var en sorts länk som förenat oss. Jag har alltid älskat stranden och han var praktiskt taget ett med stranden och havet. Han jobbade som surfinstruktör, hade alltid lite sand kvar i hårbotten och var den första människan jag träffat som simmar obehindrat med ögonen öppna i saltvatten. Han var min beach boy! (Det låter sjukt töntigt, jag vet, men det var med dom orden jag tänkte på honom i början… Haha!)

Men nu när vi har bestämt oss för att gifta oss i Sverige så känner jag mig inte alls lika pepp på att gifta mig på stranden… Visst finns det fantastiska stränder här också, men det blåser ju nästan jämt! Min föreställning av mitt drömbröllop är inte att kämpa med att skydda frisyren från blåsten eller försöka få bort håret ur munnen för att kunna kyssa min nyblivna man. Näää, då gifter jag mig hellre inomhus! Men det hade ändå varit trevligt om festlokalen kunde ha havs- eller sjöutsikt, så nu undrar jag om ni har några bra tips på lokaler där man kan arrangera bröllop i Göteborgsområdet?

Mina önskemål är att lokalen är ljus och helst hade vi velat köpa egen alkohol att servera på bröllopet, men det är inte avgörande för vilken lokal vi väljer. Kom med era bästa tips! Gärna platser där ni själva varit på bröllop eller hört gott om från någon annan 🙂

Fotograf: www.wanderings.se

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Caroline

  Min bästa vän ska iaf ha festen på marstrands havshotell vilket är vid havet, ljust och fint 🙂

  Svara
 2. Julia

  Jag har faktiskt bra tips ! Min vän gifte sig i Varberg och det var så fint! Jag återkommer med namnet på kyrkan och festlokalen

  Svara
 3. Linda

  Strandbaden i Falkenberg ligger exakt vid havet och har både festlokal och hotellrum i ett. Fantastiskt ställe!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhhh jaaaa! Jag ÄLSKAR Falkenberg! Vi var jämt där när jag var liten 🙂 Det enda negativa är att jag tycker det känns som att det ofta är dåligt väder i Falkenberg, men det kanske bara är jag som alltid har otur? Jag minns såklart soliga dagar också men jag minns också många dåliga… hmmm…

   Svara
 4. E

  Aludden i Lerum! Helt fantastiskt ställe, vacker sjöutsikt, en liten park och utomordentlig service när det kommer till bröllop! De har dessutom en egen liten strand där man kan ta vackra bröllopsbilder (en del väljer dessutom att ha vigseln på den lilla stranden).

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh vilket bra tips! Tack! Vi har det faktiskt Aludden på vår lista redan, både jag och Jair gillar Lerum och Aludden. Jag har faktiskt en kompis som ska gifta sig där denna sommaren 🙂 Men jag hade ingen aning om att man kunde gifta sig på stranden där, det måste jag kolla upp!

   Svara
 5. Josephine

  Hej ? vi hade våran Bröllops fest är och är mer än nöjda, finns en ute terrass oxå som är jätte stor. http://www.restaurangeken.se
  Fick 2 lokaler, en för mat och en för dans mm, hade med egen alkohol. Fråga gärna om du vill vet mer ??

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här