Tippar på körkort efter sommaren

Jag och Jair är ute och kör en sväng nästan varje dag nu. Det blir oftast inte så långt, en liten sväng till mataffären, hämta paket eller till Jairs jobb. Jag tänker att vi ska passa på att köra lite längre pass i sommar så att Jair får mer körvana, men egentligen så tror jag att Jair klarar uppkörningen redan nu. Jag tror att det är teorin som blir svårast för honom så den behöver han kanske sommaren på sig för att plugga in ordentligt.

 

Det ska bli sååå skönt att få detta gjort 🙂 Det blir som att pricka av en sån där stor och jobbig att göra punkt som hindrar oss från att prioritera andra saker som vi gärna vill göra, t.ex. gifta oss 🙂 Jag menar såklart inte att vi inte kan gifta oss om Jair inte har körkort, men det känns som att vi borde prioritera kostnaden för körkort före ett dyrt bröllop. Och egentligen så borde vi väl ha planerat kostnaden för körkort före alla kostsamma resor vi har gjort, men resorna har betytt mycket för oss… Det är något som vi verkligen älskar att göra tillsammans 🙂

Jag tror att Jair kommer ta sitt körkort i augusti och när han har gjort det så kommer vi hårdspara till bröllopet 🙂 Jair nämnde också att han ville köpa ny bil när han tagit körkort, men njaaa… nu tycker jag att bröllopet ska bli högsta prio… Vi har väntat länge nog tycker jag. Haha!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Lin

  Men vad kul det hade varit om du ställt det som ultimatum! ”Kan inte gifta mig med dig om du inte har körkort”! ???

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag tycker den var lättast haha! Jag var såååååå nervös när jag skulle köra upp andra gången att jag råkade köra rätt ut i trafiken. Provledaren bromsade med sin nödbroms och jag trodde det var kört. Det var det allra första som hände på provet, men sen gjorde jag allt annat rätt, men jag trodde ändå att det var kört. Förstå min chock när hon sa att jag hade klarat det?! Jag blev så glad att jag skrattade och grät på samma gång. När jag skulle ringa till pappa och berätta så trodde han att jag hade kuggat igen. Haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här