Okategoriserade

Tillbaka till rutiner och matplanering

– I samarbete med Mathem – 

Nu är det dags att komma tillbaka till rutinerna igen efter sommaren. Jag vet inte hur det är med er, men vi har i alla fall inte haft några riktiga rutiner med veckohandling och matplanering under semestern. Vi har oftast bestämt samma dag vad vi ska äta, men nu när vardagen har kickat igång igen så behövs lite mer planering för att få tid över till annat. Vi tycker att det bästa sättet att veckohandla är att göra det direkt på mobilen och sedan få leveransen hem till dörren – det är tidsbesparing när den är som bäst! Nu testar vi Mathem 🙂

Har ni testat Mathem nån gång? Om inte, gör det nu! Ange rabattkoden SMÄLLEN så får ni 200 kr rabatt på första ordern när ni handlar för 700 kr!

 

Vid första leveransen höll det på att gå riktigt snett för jag hade skrivit in fel adress. Jag hade råkat skriva vår gamla adress!! Aj aj! Men vilken service vi fick av budkillen! Han ringde mig och frågade vilken våning vi bodde på eftersom han inte kunde hitta oss på porttelefonen och då förstod jag mitt misstag och berättade att vi har flyttat. Budkillen var jättetrevlig och tog vår nya adress och sa att det inte var några problem att leverera dit istället. Så himla snällt! Jag var så tacksam för det var ju vårt fredagsmys i den beställningen haha 🙂

 

Jag hittade en supersmart funktion på Mathem som jag har använt för att lägga in mina favoritrecept som jag lagar. Ni vet ju redan att jag inte är så förtjust att laga mat, men jag tycker om att äta gott 🙂 Just därför är alla recept väldigt goda och extremt lättlagade – jag skrev in instruktionerna för er skull så om ni vill prova min mat så är det bara att klicka på länkarna för att komma till recepten och därifrån kan ni klicka in alla ingredienserna in i varukorgen med ett klick 🙂 Dubbelkolla ingredienserna bara så att ni inte köper onödigt stora förpackningar 🙂

 

Superenkel spagetti och köttfärssås

 

Fyllda spetspaprikor med köttfärs och svarta bönor

 

ENKEL thaigryta med kokosmjölk

 

Persiljekyckling med västerbottenost

 

Barnsligt god ströbrödspanerad fisk med spenatsås

 

Från och med imorgon så är det FRI FRAKT på Mathem så passa på att göra er beställning då. Hoppas ni testar något av mina recept i veckan och återkom gärna med vad ni tycker ❤

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.