Tillbaka på gymmet!

Jag har tränat så väldigt dåligt den sista tiden. Det är en effekt av flera saker, men det beror mest på att min mage krånglar väldigt mycket så jag har ont varje dag, vissa dagar mer och vissa dagar mindre. Det blir säkert inte bättre av att jag inte rör mig men det är ganska utmattande att ha ont jämt så därför har det inte blivit att jag gått dit. Men plötsligt händer det 🙂 Jag gick till gymmet! Det var mina nya fräsiga träningskläder som fick mig att trotsa magontet och gå dit och det känns GÖTT!

Jag vet att det inte betyder att man har kommit igång med träningen bara för att man har tränat en gång, men den bästa quickfixen innan en solsemester är att skaffa sig träningsvärk. Då känner man sig hurtig, fit och stark!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Fia

    Snyggt!!
    Hur är de där träningskläderna i storleken? Sugen på att köpa men osäker på vilken storlek..

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här