Okategoriserade

Ta chansen att vinna 1000 kr!

Nu är det dags för Årets Babyblogg 2017 igen! Förra året kom jag enda till finalen och bedömdes av Babyshops jury. Tyvärr vann jag inte men jag fick en 2-5:e plats (rangordningen avslöjades aldrig), men det var ju ändå välidgt bra 🙂 Tänk! Jag hade alltså en av dom 5 bästa babybloggarna i Sverige år 2016! Den som vann förra året var den mycket värdiga vinnaren YAYAS som har en fantatisk blogg fylld med drömmiga och vackra bilder!

Detta året hoppas jag såklart på vinst och jag hoppas att ni vill rösta på mig 🙂 För en liten extra morot, om ni nominerar mig (det är sista dagen att nominera idag) så får ni 1000 kr att handla för på Babyshop om jag vinner 🙂 Inte så dåligt va?! Så om ni tror på mig och vill ha 1000 spänn, så ska ni hoppa in och nominera HÄR (scrolla neråt på sidan). Jag är redan nominerad så detta är enbart för er som vill ta chansen att vinna en slant 🙂 (Detta tillhör Babyshops tävling och det är alltså inte jag som betalar ut presentkort till er utan Babyshop kommer göra det 🙂 )

Röstningen börjar imorgon och då håller jag alla tummar och tår att ni vill supporta mig! Varenda en av er är viktig för mig, inte bara nästa vecka utan alltid, men lite extra nästa vecka ❤ Röstningen pågår hela nästa vecka, måndag till söndag. Heja heja!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.