Okategoriserade

Svar på en fråga

Hur funkar det med föräldraledigheten? Ni tjänar väl pengar på bloggen? Lite iaf? Den inkomsten är ju svår att hålla tullen viss veckodag och man tar ju ledighet per dag. Eller tar man halva, 3/4 dagar?
Svar: Hittills har jag inte tjänat en enda krona. Men jag skulle inte tacka nej om jag fick chansen att tjäna lite…!!

2 Comments

  • Thess

    Hej! Låter som att ni har det toppen i Brasilien. Blev också lite nyfiken när jag läser din blogg. Lever ni på föräldrapenningen i Brasilien eller har ni tänkt att jobba någonting under den här perioden? Träffades du och Jair i Brasilien? / Thess

  • Mia

    Har ingen koll på hur många läsare som du har osv.. Men om du vill tjäna pengar på bloggen (även om de kanske bara rör sig om lite extra pengar), så är det bättre att skippa alla portaler. Nu är det de som tjänar alla in alla pengar på annonser på din blogg, medan du inte får ett enda öre ifrån det. Gå över till wordpress eller blogger och skaffa helst en egen domän till din blogg. En domän kostar kanske 99kr/år så det är inte så mycket pengar. Använd dig sedan google adsense eller någon av affiliateprogramen. Kan som sagt inte alls uppskatta hur mycket som du kunde tjäna på att göra så, men då är det DU som får in 100% av intäkterna istället för portalen minbebis.com..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.