Svar på cellprovet från gynekologen

Jag behövde inte vänta alls länge på svaret från cellprovet som jag tog för några veckor sedan. Idag kom svaret, så skönt för jag höll på att bli galen av alla blödningar dom sista veckorna. Det rinner liksom blod varje gång jag kissar och förra veckan rann det även när jag vilade vid ett tillfälle. Jag har varit så orolig och ja, jag är väl fortfarande liiiite orolig för det visade sig att jag hade lätta cellförändringar. Jag vet inte riktigt vad det innebär, men läkaren hade skrivit att det kan bero på bakteriell orsak och jag har därför fått antibiotika i vagiatorer utskrivet. Jag visste inte ens att det fanns sånt?! Så mycket man inte vet förrän man råkar ut för det.

I brevet stod det också att jag skulle söka igen ifall blödningarna fortsatte efter antibiotikakuren. Jag blev väldigt lättad av brevet för jag uppfattar det som att det är lugnt så länge antibiotikakuren fungerar och läkaren tror ju att det kommer hjälpa för annars hade jag inte fått den. Hoppas den hjälper för då kan vi börja försöka på bebis i slutet på sommarn!!! Wohoooo!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. C

    Vad skönt att det inte var något allvarligt. Jag hade en gång vid ett cellprov en inflammation som orsakade att cellerna förnyades på livmodertappen (tror det hette regenerativa celler) som de upptäckte efter att jag också sökt för mellanblödningar. Gynekologen sa att det i mitt fall skulle läka ut av sig själv men att jag trots det skulle göra ett nytt cellprov efter 6 mån. Detta var i Helsingfors så det kanske är olika länder, men var ändå skönt att göra det andra provet och se att allt då såg helt bra ut. Mvh, Carolina

    Svara
  2. Linda

    Jag har också haft lätta cellförändringar men det var normalt på nästa test . Det var bakterier som orsakade det ☺️. Kram till dig Emma 😘

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här