Okategoriserade

Sushi till lunch

Idag blev det lördagsmys med hämtmat och mys tillsammans. Jag är helt uppe i varv kring det här med nya datorn och vloggandet så jag satt och malde på om att allt som jag vill vlogga om när vi är i Brasilien. Jag har en miljon idéer och Jair är nästan lika exalterad som jag är över allt som vi tänker göra 🙂 Vi satt och pratade teknik och jag visade en kamera som en annan youtuber har men då sa Jair ”Den där är det ingen idé vi köper för dom kommer bli snodd på 5 sekunder”. Det är tyvärr den feta baksidan med Brasilien, man kan aldrig ha någon lyxpryl eller något som ser dyrt ut för då blir man av med det 🙁 Hoppas vi kan filma med GoPron i alla fall utan att bli rånade 😛

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.