Okategoriserade

Stora pepp-kvällen!

Ikväll har jag och Sandra som driver bloggen Gratisbilligt varit på en riktig peppkväll med 4good som är Sveriges största kvinnliga nätverk. Grundarna Carina och Marie lanserade sin bok Stora Peppboken och jag fick faktiskt ta med mig flera ex hem så håll utkik för det kommer komma upp en tävling! Kvällen bjöd på nätverksmingel som blev till affärsmöjligheter och nu kan jag säga att jag ser framemot den här hösten ännu mera 🙂 När jag gick från eventet så gjorde jag det med ett stort leende på läpparna, ja från öra till öra sträckte sig det där leendet haha 🙂 Eventet var långt över förväntan! Jag känner mig så himla pepp nu så det är svårt att sitta still haha 🙂

När jag kom hem från eventet och läste Sandras ord om mig på sin blogg så blev jag alldeles rörd! Jag tror verkligen att man vinner mer på att dela med sig, bjussa och hjälpa varandra än att gå runt och vara tvär och snål mot sina medmänniskor. Jag tycker att bara dom fina orden som Sandra skrev om mig var nog för att jag ska känna att min teori stämmer 🙂 Man får mycket mer tillbaka om man själv är generös 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.