Okategoriserade

Önskemat på förskolan

Jag är så tacksam för att pedagogerna på förskolan är så omtänksamma mot Lucas. Det är inte lätt att vara förälder och strida mot alla system själv, så det här är som dom har gjort för Lucas skull är jag otroligt tacksam för. För ganska så längesen så hörde pedagogerna talas om att två barn på andra avdelningar som fick så kallad ”önskemat” trots att dom inte hade några uppvisade matproblem eller remiss. Önskematen bestod av mycket mer ”lättäten” mat som korv, köttbullar och sånt som många barn gillar – alltså precis sån mat som Lucas gillar. Pedagogerna fick då veta att det talades om att sluta bevilja önskemat utan läkares remiss, men inget beslut var taget ännu, så efter godkännande från mig så skyndade sig pedagogerna att skicka in en ansökan å Lucas vägnar.

Det dröjde ganska länge och jag ska erkänna att jag gav upp hoppet om att han nånsin skulle få någon önskemat, men pedagogerna låg på och tjatade och vet ni!?! Förra onsdagen fick han beviljat önskemat och serverades det för första gången! När jag kom och skulle hämta så var pedagogerna jätteglada och berättade att dom aldrig hade sett Lucas äta så mycket! Efteråt så hade Lucas klagat på att han blivit så mätt att han hade ont i magen! Min lilla lilla älskling! Jag är så glad för han skull!

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.