Okategoriserade

Städning och utflykt till Världskultursmuseet

Torsdagar och fredagar är våra lediga dagar, då brukar jag och barnen starta dagen lite långsammare än när det är dagisdag. Vi brukar äta frukost vid cirka 9-tiden och sen går vi på en utflykt vid 10-11 eller så väntar vi till efter lunch med att åka iväg. Idag blev det inte riktigt som vanligt, men det gjorde inget för vi har haft en kanondag och jag har hunnit med hur mycket som helst.

Vi startade dagen riktigt tidig. Redan kl 7 var Lucas uppe och väntade på pappa som alltid kommer vid 7.30. Jair gjorde ordning frukost till Lucas och Isadora medans jag vaknade fick en liten stund att vakna till i sovrummet. Klockan 8 kom städaren från Eken Städ och då gick jag och barnen ner i källarn och gjorde ordning oss. Mitt smink grisar verkligen ner hela handfatet så jag ville passa på att sminka mig innan städaren städade där haha!

Det mesta av förmiddagen ägnade vi på övervåningen för att inte vara i vägen för städaren. Vi är i princip aldrig på övervåningen så det tyckte barnen var kul. Isadora lekte i sitt leksakskök och låtsades äta rostat bröd och olika bakverk i trä haha!

Klockan 14 tog vi bussen till stan för att möta upp min före detta kollega och hennes barn på Världskulturmuseet. Det blev en jättemysig utflykt och lite vuxenprat också 🙂 Jag berättade om en händelse när vi reste i vintras och det var så skönt att höra min kollegas reflektioner kring det hela, hon är fantastiskt klok!

Nu ligger jag på soffan och njuter av vårt rena fina hem. Jag ska strax redigera lite mera bloggar – jag har verkligen världens flow just nu och tycker att allt är så kul. Det gäller att rida på vågen så länge det går 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.