Okategoriserade

Sprillans ny iPhone 7

Woop woop! Jag har ÄNTLIGEN blivit med ny telefon! Min första nya telefon sen 2011 om man räknar bort min jobbmobil som jag fick 2014 🙂 Ni anar inte hur tålmodigt jag har väntat på en ny telefon. Jag har dragits på tok för länge med en som inte klarar av flera appar, stänger av sig om jag använder den när det är minusgrader och som har så kass kamera att det typ inte är nån idé att använda den. Nu var det verkligen dags! Även om jag hade kunnat klara mig ett litet tag till så behövde bloggen lite bättre teknik att jobba med så det blev en sprillans ny iPhone 7 i roséguld (vad annars?!). Nu blev det genast mycket roligare att ta bilder och greja 🙂

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.