Spanien

Spanjorernas märkliga frukost

En lustig grej med spanjorerna som jag inte hade någon aning om är att dom äter Churros till frukost/brunch! Visste ni det? Jag tycker det är väldigt lusigt att äta något så söt till frukost?! Churros-ställena här är små ”kiosker” på hjul som har öppet mellan 7.00-13.30 så när vi blir sugna på Churros så har alla ställena redan stängt…

Häromdagen åkte vi för att köpa en bodyboard till barnen så att dom kunde  träna på lite bodysurfing och då fanns det en churrosvagn precis utanför. Jag tycker inte att vi ätit någon churros här som har varit hundra procent så jag passade på att köpa två portioner. HERREGUD vad mycket det blev! När vi var på citronmarknaden så var en portion 6 små bitar, nu var det hur mycket som helst! När Victor kom ut från affären och fick ta emot jättechurrosen så utbrast han att han aldrig hållit nån sån stor förut. Haha!

org_dsc06304
org_dsc06303

Jag tycker fortfarande att den danska churrosen på Fårup Sommerland är den godaste jag ätit, men finns det något extra bra Churros-ställe här så kommer jag testa det också 🙂 

7 Comments

   • Kickii

    Tack! Jag är en sån som planerar allt innan vi åker för att undvika kaos och att allt ska gå så smidigt som möjligt ? nu kollar jag vad som är förmånligast på Liseberg, puh vad många alternativ det finns att välja mellan åkpass o allt vad det är. Svårt att veta när man har en 6 åring och 2 åring och minsta behöver en vuxen i alla karuseller och man har ingen aning hur mkt man hinner med att åka ?

    • Emma - På Smällen!

     Jag brukar ta lilla åkbandet till hela familjen, då kan alla åka hur mycket dom vill ? men Isadora har alltid varit ganska våghalsig så då blev det värt för hon utnyttjade det ? Lucas ville inte åka lika mycket i samma ålder så då hade stora åkhäftet räckt ?

 • Johanna Larsson

  Numera kan sätta två lilla åkpasset på barnet så får vilken vuxen som helst åka med barnet. Bra om tex man har barn i olika åldrar men vill turas om som förälder att åka med barnet. Barn under 90 cm får tex inte åka så mycket så vi brukar köra åkbiljettter till den minsta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.