Okategoriserade

Spaning efter nytt boende

Sitter och kollar lite på radhus och större lägenheter. Vi kommer ju behöva flytta till större sen när bebis har kommit. Just nu bor vi i en liten 2:a, perfekt för mig & Jair och den funkar för oss med en liten bebis, men kommer snabbt bli för liten när vår lilla unge börjar springa runt och har en massa leksaker.

Bebis kommer i mars och sen i december åker vi till Brasilien för att träffa bebis farmor, farfar, faster och farbror. Planen är sedan att stanna där till juli så att vi får vara där när VM är eftersom det är i Brasilien 2014. Under tiden kommer vi hyra ut lägenheten så att vi inte har några utgifter här hemma. När vi kommer hem så ska vi börja leta nytt, men jag har börjat kolla redan nu så att jag får en känsla för vad det kostar och vad vi skulle kunna få.

Det är så svårt här i Göteborg! Allt är så dyrt och det är svårt att få ihop kontantinsatsen när Jair inte jobbar. Men jag har iaf hittat några fina små radhus där det inte fattas så mycket till kontantinsatsen och det känns väldigt bra. Lägenheten vi har nu är en bostadsrätt så den lär vi få ut lite pengar när vi säljer. Jag längtar redan!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.