Sova med blött hår

Jag brukar aldrig sova med blött hår för det kan ju bli lite hur som helst då 😛 Mitt hår kan lika gärna se ut som ett risigt fågelbo efter att det har fått självtorka i sängen. Men samtidigt så är det väldigt skönt att få somna helt ren tycker jag. Jag ligger just nu i sängen och är skitnöjd med mitt svala, lena, fuktiga, väldoftande hår. Jag ska inte göra nåt särskilt imorgon så det spelar ingen roll hur det ser ut då 🙂

 

I Brasilien duschar jag alltid håret precis innan läggdags och sen flätar jag det så att det ska hålla sig blött och svalt så länge som möjligt. Anledningen till att jag gör det är för att det är så sjukt varmt i Brasilien så det blir helt svettigt i hårbotten och så länge jag är svettig där så slutar jag inte svettas på resten av kroppen och då kan jag inte sova.

 

Jag vet inte om alla människor känner så, men jag kan absolut inte sova om mitt huvud är varmt. Om jag har svårt att sova så brukar jag vända på kudden för att den är svalare på andra sidan. Någon mer son kör på det knepet?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Karolina

    Ja vända kudden är ett måste om man legat på den en stund så den blivit varm. Brukar även skölja mina handleder i kallvatten om jag är varm då mina händer och ibland även fötter reglerar min kroppsvärme

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här