Okategoriserade

Sommardag i trädgården

Idag blev precis en sån där skön svensk sommardag i trädgården som jag har längtat efter 🙂 Jag har verkligen längtat efter en sommar i Sverige där jag och familjen får tid att verkligen njuta av vår trädgård och altan. Idag blev precis en sån dag!

Antonia kom hit imorse med fika och barnen som hade studiedag från skola och förskola lekte tillsammans hela dagen.

Isadora och Saga tog på sig prinsessklänningar och dukade upp för picknick i trädgården 🙂

Det var så mysigt att se hur barnen lekte medans vi satt och njöt och pratade på altanen. Till lunch blev det grillad korv på altanen, fyra olika korvsorter grillade vi 🙂 MUMS!

Victor var också med på ett hörn och fikade och sedan åkte han iväg och köpte en pool till kidsen. Vilken succé det blev! Det var så varmt idag så det var verkligen som toppen över i:et med en stor och skön svalkande pool 🙂

Nu när jag sitter här och skriver inser jag att det inte blev någon ordentlig bild på killarna när dom lekte, men jag får skylla på mina svullna preggofötter. Jag sitter faktiskt med fossingarna i ett svalt vattenbad nu eftersom dom är så svullna. Det är hemskt!

Nu ska jag lägga mig och vila, är helt slut efter denna dagen även om det varit otroligt mysigt och lätt dag 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.