Sommaravslutning på Lucas dagis

Idag har vi varit på sommaravslutning på Lucas dagis. Personalen hade ordnat jättefint med sånguppvisning och avtackning av barnen som skulle börja skolan nästa termin. Det var precis lagom lång uppvisning och dom flesta barnen sjöng och tyckte det var roligt. Några barn blev ledsna och då fick dom gå till sina föräldrar. Lucas satt först ner, men när han fick syn på oss så kom han till oss istället, men efter en stund så gick han tillbaka och satte sig där framme med dom andra barnen igen. Efter sången så satte sig alla familjer ner på den stora gräsmattan och fikade, tur att vi tog med fika – jag fattade nämligen inte att vi skulle ha det så jag tog med mig fika för säkerhets skull 🙂 Innan sommravslutningen så var jag nämligen iväg på Backaplan och postade paket, köpte presenter till pedagogerna, ammade, sprang in på Coop och köpte fika och i brist på tid så fick jag springa in och köpa nya avslutningskläder till Lucas eftersom vi hade blivit försenade om jag skulle skynda mig hem och byta om. Inne på Lindex så var det en jättesöt mamma som hjälpte mig att byta kläder på Lucas – jag hade nämligen Isadora i bärsjal och allt var rätt så krångligt och stressigt – hon var min hjälte! Tusen tack okända, vänliga mamma som stannade för att hjälpa oss!

  

Dagens mammaoutfit 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mina favoritbloggar - Nätkärlek - Tappakilon.com

    […] PåSmällen – Jag träffade Emma för något år sen när vi var VIP-bloggare för samma företag och vi har sen dess träffats på flera events och över någon fika. Emma är en otroligt duktig bloggare och en fin vän och hon bloggar om livet som tvåbarnsmamma. Något jag slogs av när jag träffade henne var att hon var så snäll och precis det genomspeglas i alla hennes inlägg. […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här