Snart tillbaka till vardagen

Hjälp! På onsdag börjar barnen förskolan! Jag kan inte fatta att tiden har gått så här snabbt! Jag vill inte, men samtidigt vill jag. Det är så konstigt känsla. Helst av allt skulle jag nog gärna vilja backa bandet och uppleva allt det roliga i mitt liv igen, men samtidigt så är jag väldigt nöjd just där jag är idag. Mitt liv har haft många toppar och dalar. Jag har det sällan långtråkigt och undrar när det ska hända något. I mitt liv händer det saker hela tiden, antingen är det skitbra saker eller så är det skitdåliga saker. Det är konstigt för mitt liv är nästan aldrig lagom trots att lagom är mitt motto! Haha! Jag skulle vilja uppleva alla mina toppar igen men helst slippa dalarna, men samtidigt är det dalarna som har tagit mig hit där jag är idag och jag är så jäkla nöjd med livet just nu!

På måndag börja jag jobba halvtid på mitt gamla jobb. Jag kommer jobba 2-3 dagar i veckan där och resterande tid jobbar jag med bloggen och är föräldraledig. Det kommer bli toppen både för mig och för barnen. Barnen kommer inte behöva gå heltid på förskolan och jag får mer tid med både dom och bloggen. Jag är så taggad!

Jag tror att det här året kommer bli ett toppenår! Jag känner på mig det, jag vet inte varför, men jag hoppas att min magkänsla är rätt 🙂

Foto: @ian.valansuela

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här