Okategoriserade

Snart dags att lämna hemmet

Idag känns det som att jag har gjort massor av saker, men det tog inte så lång tid som jag trodde när jag väl körde igång. Jag har packat alla saker och städat överallt utom badkaret för det hann jag inte så det ska Jair fixa. Jair är väldigt produktiv när det kommer till att städa rent. Han är inte så bra på att lägga rätt saker på rätt plats, men när det handlar om att få rent och snyggt så är han världsbäst. Själv måste jag vara på rätt humör för att orka med det, för Jair räcker det att han tänker på pengar haha! 😀

Jag ser framemot vad den här veckan har att bjuda på och det ska bli mysigt att bo i ”kollektiv” haha 🙂 Lucas ser också framemot det och har pratat mycket om kompisen som vi ska bo hos 🙂 Jag och barnen kommer åka dit direkt efter dagishämtning 🙂 så alldeles strax!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.