Okategoriserade

Snääääälla hjälp!

Tusen tack till alla som redan har röstat! Det går bara att rösta en gång per ip-adress, alltså inte en gång per dag som jag först trodde, men gå gärna in då och då och kolla till hur jag ligger till för ibland går det att rösta en extra gång av nån skum anledning 😛 Ni hittar omröstningen HÄR! Jag är nummer 1 i listan.

Hur som helst är konkurrensen stenhård i år! Det är nätt och jämt att jag hänger kvar i toppen, nu ligger jag på 5:e plats. Snälla, rösta på mig om ni inte redan har gjort det 🙂 Det finns så många olika awards och tävlingar för bloggare, men den här är den enda som är i min kategori och därför betyder det världen för mig!! Det går på 10 sekunder att rösta och det går att rösta från ditt internet hemma, internet på jobbet, mobilens internet, på paddans internet etc. Och om ni inte redan gjort det, haffa sambons/kompisens/mammas telefon och rösta därifrån också!

Jag måste få minst en 5:e plats och behålla den tills söndag för att gå vidare till finalen då vinnaren kommer utses av Babyshops jury. Det skulle betyda så mycket om ni ville stötta mig genom att rösta på mig ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.