Okategoriserade

Sköna basplagg

– I samarbete med Maxmode

Jag har alltid varit en ganska frusen person som kan ha i princip hur mycket kläder som helst på mig, men ändå frysa. Detta förändrades när jag var gravid med Isadora så nu fryser jag inte lika lätt längre och jag kan även bli för varm – särskilt när jag sover! Nu har vi stängt av all värme i sovrummet så det kan vara riktigt svalt när man ska lägga sig, men hellre det än att vakna helt svettig haha! En sak som absolut inte går för mig är att sova i långärmat eller i pyjamasbyxor med långa ben så därför brukar jag använda mina pyjamasbyxor som mjukisbyxor istället. Sovoutfiten brukar bli ett linne och en trosa så som på bilden här nedanför.

maxmode avet

Linnet och trosan på bilden kommer från märket Avet som finns hos Maxmode, både linne och trosa är otroligt sköna, följsamma och gjorda i microfiber som inte blir urtvättat på samma sätt som bomull. Trosorna kommer jag definitivt ha som sovtrosor – så skönt med trosor som inte klämmer eller skaver nånstans, man känner inte ens att man har dom på sig! Linnet skulle jag också kunna ha som sovplagg eftersom det är skönt, men jag funderar på om det kanske är för ”fint” för att använda som ”sovlinne”. Linnet skulle nämligen vara snyggt att använda som basplagg under en kavaj ihop med ett snyggt halsband eller så. Dessutom kan man välja hur mycket urringning man vill ha eftersom linnet är vändbart! Det blir som två plagg i ett! 🙂 Det går också bra att ha linnet under andra urringade kläder 🙂 Linnet och trosorna finns i massor av olika färger och några mönstrade också – kanonbra basplagg!

maxmode avet

Jag tog min vanliga storlek på både trosa och linne och det blev bra till mig, men jag läste på hemsidan att linnet är liten i storleken så om man är mittemellan storlekarna så kanske man ska ta en storlek större på linnet. 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.