Okategoriserade

Sjusovare till bebis

Min lille 6 månaders är verkligen en sjusovare!! Nu är klockan snart 12 och han sover fortfarande!! Han vaknade första gången vid nio och var lite gnällig och eftersom jag var tvungen att gå på toa så tog jag med mig honom till skötbordet. Normalt somnar han om i sängen när han vaknar vid nio men jag vågar inte ha honom själv i sängen längre (han sover i vår säng) så han fick följa med. Hur som helst så har han varit lite smågnällig hela tiden sen dess. Antagligen för att han inte fick sova färdigt så efter en massa buff i rumpan somnade han äntligen på mitt bröst. Men nu får jag snällt sitta kvar till han vaknar! Och jag är så hungrig….. Frukost är överskattat, här blir det brunch!!!

20130920-115913.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.