Okategoriserade

Sjukstuga och bus eller godis

Vi hade så mycket kul planerat denna veckan. Jag hade till och med tagit ledigt 3 dagar så att vi kunde åka till Volvo Museet, Universeum och Liseberg under höstlovet… Men så blev det inte för först blev Isadora sjuk och nu var det min tur. Jag låg utslagen nästan hela dagen igår. Victor var så gullig och pysslade om mig. Han köpte sushi, blommor, charkis och tog med barnen på bus eller godis 🙂 Han är verkligen underbar! Jag mår bättre idag så jag hoppas att vi kan gå på Veronicas Halloweenfest imorgon, jag har verkligen sett framemot den 🙂

Barnen har varit hemma ända sedan i tisdags så dom klättrar verkligen på väggarna nu, kivas stup i kvarten och är allmänt uttråkade. Det är så jobbigt när man inte mår bra. Om en stund ska vi ta fram lite sällskapsspel så att dom får lite stimulans även fast jag inte orkar gå nånstans 🙂

Igår när barnen gick bus eller godis var Isadora utklädd till prinsessa och Lucas var ett läskigt datavirus 🙂 Victor skojade och sa att han var ett nättroll när han gick ut med barnen. Det var ju ändå ganska passande eftersom vem som helst kan vara ett nättroll.

När barnen kom tillbaka hem fick dom äta lite godis innan det var läggdags, resten av godiset får dom ikväll 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.