Okategoriserade

Sjukskriven 50%

Fy vilken lipsill jag har varit på jobbet idag. Kollegorna har varit jättegulliga och sagt snälla saker och sagt att jag inte ska vara stressad pga jobbet. Men då böla jag bara ännu mera.

Idag fick jag träffa en läkare och han sa exakt samma sak till mig som läkaren på specialförlossningen sa till mig när jag var i vecka 23. Det är ingen som kommer hitta felet på min mage nu. Bebisen mår bra (det kolla han inte ens men han förutsatte det eftersom bebben är en riktig vilde och jag har inte ont på ett ställe som gör att han var orolig för bebisen). Han sa att det är troligt att magontet går över när bebisen kommer men det kan också lika gärna bestå. Magontet är ju inte helt främmande för mig som har en krånglig mage sen innan, så jag är inte så säker på att det kommer försvinna helt. Men kanske försvinner intensiteten och jag kanske inte har ont jämt som jag har nu.

Hur som helst så sjukskrev han mig på halvtid. Han hade nog sjukskrivit mig på heltid men jag ville göra färdigt vissa saker på jobbet så jag tyckte att halvtid var mkt bättre för min egen sinnesro. Jag har ju ont i magen men några timmar om dagen kan jag nog stå ut.

Nu tycker jag det har känts som jag har gnällt mycket på bloggen… Hoppas att det blev ett slut på det nu och att ni får tillbaka glada, positiva Emma! Ni som tycker jag är jobbig eller tråkig får väl hoppa över dom här inläggen! Jag vill ändå säga att jag fortfarande tycker om att vara gravid, trots magont!! Jag hoppas på att njuta lite mer av sista tiden nu när jag inte behöver pressa mig så hårt på jobbet.

6 Comments

 • Lovisa

  Kämpa på! Skönt för dig att få gå ned i arbetstid, det viktigaste är att du och bebben mår bra 🙂 ta hand om er!

  Svar från Emma: Ja det var verkligen en lättnad! Ja, det är ju trots allt viktigast att vi må bra! 🙂

 • Josephine

  Usch jag känner igen det där med magont under graviditeten. Jag hade oxå jätteont. Jag käkade både minifom tabletter och tabletter med goda bakterier. Hjälpte till viss del men inte helt. Se till att hålla magen igång oxå! En matsked linfrön om dagen och massa vatten är toppen! Det gick iaf över helt när Leon föddes. Får hoppas det gör det för dig med! 🙂

  Svar från Emma: Tack för tipsen Josephine! Jobbigt med magont, man kan inte vara sig själv när magen inte är bra! Så bra att det gick över för dig, hoppas det gör det för mig också!

 • Sofie Sköld

  Vad skönt att du blev sjukskriven. Ta hand om dig nu.
  Själv är jag oxå sjukskriven 50% för min hemska foglossning. Lycka till med allt. =) Följer din blogg med spänning.

  Svar från Emma: Tack så mycket Sofie! Ja, nu ska jag ta hand om mig! Jobbigt med sån smärtsam foglossning! Skönt att du inte behöver jobba heltid iaf!! 🙂 Ja, nu börjar det bli spännande! Nu när det närmar sig grande finale!!! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.