Okategoriserade

Sjuk 23:e dagen

Jag orkar verkligen inte skriva nåt idag. Jag är fortfarande sjuk och har ont som f*n i halsen trots både alvedon och Ipren. Jag mår helt enkelt riktigt pissigt så nu år det bara sova och titta på tv som gäller, mer än det orkar jag inte 🙁

6 Comments

 • Jennifer

  Har de tittat ordentligt i halsen så du inte har fått någon halsböld? Det låter ju inte normalt att du ska ha det så där och så pass länge. ? När jag var liten hade jag alltid halsfluss och fick då xylocain viskös 20mg/ml utskrivet. Det bedövar ganska bra, men man får gurgla några några gånger om dagen. Får det än idag mot blåsor. När jag får riktigt svåra blåsor har jag fått utskrivet Xylocain 100mg/ml spraylösning. En del läkare vill dock inte skriva ut den, då den främst används av för bedövning vid gastroskopi, och att om man får det för långt ner i svalgen kan den störa sväljreflexerna. Men om det inte blir bättre så kan du iaf fråga om det finns något du kan få. Åtminstone den på 20mg/ml. Krya på dig! ?

  • Emma - På Smällen!

   Eller hur! Det känns inte alls normalt! Jag mådde ju lite bättre igår, men nu ikväll gör det asont på höger sida igen. Torsdag och fredag så var det vänster sida som gjorde mest ont. Hur länge ska det hålla på egentligen? Tack för tipset om xylocain. Jag bad inte om det nu, orkade inte, men jag ska absolut be om det om det blir värre igen eller om jag får jobbiga blåsor. Jag visste inte att detta fanns och mot blåsor önskar jag verkligen att jag hade fått det för vissa blåsor har jag nästan svimmat av smärta! Det är inte humant!

 • Sofie

  Det är inte körtelfeber du har? Det kan sitta i länge o är ett virus.. blir riktigt långdraget om man får det som vuxen, min mam var sjukskriven 2 månader för det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.